Strona 27 z 29 PierwszyPierwszy ... 172526272829 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 286

Wątek: Paski do aparatów

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie Odp: Paski do aparatów

czy możecie podać mi namiary na pasek który długością, szerokością, materiałami i jakością wykonania jest identyczny do klasycznych lustrzankowych canona a jedyną różnicą jest fakt że jest cały czarny, bez żadnych nadruków, logo itp ?

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez tomicher Zobacz posta
    czy możecie podać mi namiary na pasek który długością, szerokością, materiałami i jakością wykonania jest identyczny do klasycznych lustrzankowych canona a jedyną różnicą jest fakt że jest cały czarny, bez żadnych nadruków, logo itp ?
    Np,taki :

PASEK NEOPRENE 43mm do CANON 600D 1000D 1100D 550D (2822464433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Coś już napisał Awatar Cichy9
    Miasto
    Jasło

Używa ktoś z Was może pasków typu Quick Strap? Potrzebuję coś podobnego, chciałbym jednak być pewnym, że utrzyma ciężar Canon 1D3 z podpiętym C 70-200 2.8.

Camrock Quick Strap Qs-1, Paski i szelki JabbaFoto - specjalistyczny sklep z akcesoriami foto * Aparaty cyfrowe, obiektywy, statywy, lampy błyskowe, torby, plecaki - ten jest najtańszy, plusem jest to, że nie posiada plastikowych łączeń

PASEK NA RAMIĘ Z ODPINANĄ ZŁĄCZKĄ QUICK STRAP GDY (3012708943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Paski - Quick Strap II - nowatorski pasek do lustrzanki -

Wszystkie, to mniej więcej jedna półka cenowa. Ciężko mi ocenić, czy wytrzymają ciężar 1D3 + 70-200 2.8. Nie chciałbym zbierać sprzętu z ziemi. Z drugiej strony nie stać mnie na wydanie 200 zł za reporter strapa

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: PASKI

karabińczyk czy szekla plus linka żeglarska - taniej i pewniej..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez tomicher Zobacz posta
    Ja mam ten przy 5d
    OP/TECH USA Super Classic Strap
    i ten przy RB67
    OP/TECH USA Reporter Strap
    Jakościowo są dobre.

Cytat Zamieszczone przez Cichy9 Zobacz posta
    Używa ktoś z Was może pasków typu Quick Strap? Potrzebuję coś podobnego, chciałbym jednak być pewnym, że utrzyma ciężar Canon 1D3 z podpiętym C 70-200 2.8.
    Mam BlackRapid i o kant d..y to rozbić. Buja się jak psu.. ogon. Porysowałem sobie wyświetlacz w 5dmk2 o te metalowe ozdóbki w dżinsach.
    Poza tym element paska który ma być na ramieniu się zsuwa i trzeba poprawiać... Najlepsze są klasyczne paski. Tylko mam pasek "noname" żeby nie kuło w oczy.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

A spotkaliście się z paskiem klasycznym który posiada klamry do szybkiego odpięcia od aparatu. Ale nie zwykłe klamry takiej jak są w plecakach tylko np z dodatkowym zabezpieczeniem.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec
    Miasto
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    A spotkaliście się z paskiem klasycznym który posiada klamry do szybkiego odpięcia od aparatu. Ale nie zwykłe klamry takiej jak są w plecakach tylko np z dodatkowym zabezpieczeniem.
    Âť Pacsafe ÂŤ pasek do aparatu lustrzanki SLR

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

używałem, jest strasznie nie wygodny i wrzyna się w ramię
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Bywalec
    Miasto
    Gliwice

No nie jest to neopren. A nawet gdyby - stalowe linki są raczej mało elastyczne...
    Generalnie trzeba wybierać między wygodą a bezpieczeństwem. Pasek podlinkowany powyżej - jest bezpieczny. A co do wygodnych - OPTECH/USA Pro Strap - tak na przykład. Szeroki, elastyczny. Ale ma plastikowe klamry - niby solidne, twarde, ale zawsze to i plastik i odpinane... Od miesiąca używam i zaczynam mu ufać...

Uzależniony

Przecież taką klamrę trzeba solidnie z dwóch stron ścisnąć. Nie wypnie się przez przypadek. Co najwyżej ułatwi to bystremu złodziejowi zerwanie aparatu z szyi...

Strona 27 z 29 PierwszyPierwszy ... 172526272829 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów