Witam, czy ktoś ma może namiary na jakiegoś dystrybutora lub e-sklep lub zwykły sklep ( wawa) z paskami do aparatów (duży wybór) ?? Ważne też zeby ceny były w miare przyzwoitePozdrawiam
Witam, czy ktoś ma może namiary na jakiegoś dystrybutora lub e-sklep lub zwykły sklep ( wawa) z paskami do aparatów (duży wybór) ?? Ważne też zeby ceny były w miare przyzwoitePozdrawiam
kurcze to zwykły firmowy Ci nie wystarcza?![]()
Przepraszam że pytam , bo moze się nie znam jaki pasek chciałbyś kpić żeby sprostał twoim wymaganiom?
chyba że nie chcesz sie afiszować z napisem firmowym, to rozumiem, albo szukasz pod kolor?
zobacz też tu: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8854
Firmowy sie zapodziałChciałbym poprostu jakąś stornke z takimi bajerkami żebym mógł sobie pooglądać, powybierać ;-)
Vitez, dzięki za linka
Ps na allegro juz patrzylem:wink:
Chcialem kupic jakis pasek do aparatu bez napisu, tak zeby nie rzucac sie w oczy z tym napisem Canon. Widze ze na Allegro sa paski Matin.
Moje pytanie, co sadzicie o tych paskach? I czy wygodniejszy jest NEOPREME 043 - MATIN czy NEOPREME 038 - MATIN? A moze ktos uzywal NEOPREME 043 PLUS -MATIN. Bardzo prosze o wasze opinie o tych paskach.
EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX
Ja stoje przed takim samym wyborem. Na pewno bede bral jakis neoprenowy, ale z tego co wiedze to te paski sa strasznie krotkie![]()
Te paski Matin maja 110cm, to prawie tyle co pasek Canona ktory dostalem z aparatem.
EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX
Tylko uważaj na te neoprenowe bo niektóre mają taka gumę od środka i jest to strasznie niewygodne...Zamieszczone przez Polaco
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
W sumie planuje ten zakup zrobic osobiscie, wiec nie ma strachu. Jak bedzie jakas dziwna guma to raczej nie wezme...Zamieszczone przez Robert P.
moj pasek jest tylko delikatnie mlodszy ode mnie, tak to czesc mojej taktyki, nastepnym krokiem bedzie oklejenie calego aparatu czarna tasma izolacyjna i odrapanie tu i tam, to jeszcze skuteczniej zniecheci zlodzieja![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.