Ostatnio edytowane przez Kuba1 ; 13-08-2012 o 03:17 Powód: yyyy
Na optycznych jest test konkurenta Nikona D800. Po raz pierwszy Canon dostał więcej punktów w AF niż Nikon.
Wynika to, że Canon po raz pierwszy ma lepszy AF od NIkona. Nic nie jest dane na zawsze. Jeżeli silną stroną Nikona był AF a Canona matryca i obiektywy tak było przez lata, to teraz się to trochę zmieniło.
a to ma jakieś znaczenie kto ma lepszy AF i dlaczego?? dla kogo?
czy na następnej olimpiadzie będzie konkurencja "najszybszy AF"???
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
...może nie będzie takiej konkurencji, ale ja jestem z tego faktu bardzo zadowolony.
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Mam wszystkie trzy piątki i powiem Ci ,że najbardziej podoba mi się jpeg ze starej piątki oczywiście na niskim iso. Jest to moje subiektywne odczucie, dlatego też zostawiłem sobie tę puszkę przez sentyment właśnie dzięki tym kolorkom5dII i 5dIII mają już zbliżoną jakość do siebie z tym ,że dwójka ma skłonności do saturacji czerwieni a trójka do zieleni- ale to też takie subiektywne odczucie
![]()
5dIII, eosR, 17-40L,24-105LII, 100-400LII, 85LII, 135L, sigma 35/1.4, samyang14/2.8
Oczywiście masz rację . Sponsorem był na Euro. Jednak tak jak na Euro tak na Olipmie mk3 były obecne w dużej ilości. Znaczy to tyle że da się tym robić zdjęcia . Po drugie był to poligon dla mk3 i teraz wyjdzie jaka jest rzeczywistość co nie ujmuje mk3 klasy.
- - - Updated - - -
No musze powiedziec że ładnie to wychszło. Mnie osobiście bardziej odpowiadaja hdr składane osobiścieczasem jednak można zawierzyć aparatowi.
Możesz podać dane ekspozycji ?
- - - Updated - - -
Mam już gripa tej firmy. Robi b.dobre wrażenie . Zobaczymy w praktycze ?