Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Jestem ciekaw czy ci wszyscy prof foto pstrykający 5dmk3 też mają takie problemy? Czy przeszli na Nikona?
    Po Olimpiadzie widac, że canon -sponsor daje sobie radę i fotografowie robią zdjęcia 5dmk3 .Może nie jest aż tak żle ?

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Jestem ciekaw czy ci wszyscy prof foto pstrykający 5dmk3 też mają takie problemy? Czy przeszli na Nikona?
    Po Olimpiadzie widac, że canon -sponsor daje sobie radę i fotografowie robią zdjęcia 5dmk3 .Może nie jest aż tak żle ?
    Po pierwsze Canon nie jest sponsorem IO. Chyba pomyliło Ci się z Euro

Po drugie reporterzy na takiej imprezie raczej nie korzystają z 5dIII. Tam co najmniej w 90% korzysta się z serii 1d

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Tzn. jakie konkretnie problemy masz na myśli? 5DMk3 jest obiektywnie patrząc dobrym aparatem do fotografowania. Guziki się psują i w samolotach i w żelazkach. Guzik się wymienia i leci się dalej . W moim Mk3 wszystkie guziki działają bez zarzutu, ale jakby się któryś zepsuł, to oddałbym do naprawy gwarancyjnej w serwisie.
    Co do zawodowego fotografowania sportu, to do tego powinno się używać Canona z cyfrą "1" w nazwie. Wtedy dopiero można uczciwie narzekać na bufor czy tam coś .

Początki nałogu

Da radę robić tym aparatem IRenki.

filtr Hoya R72
    obiektyw C24-105 f4L IS (brak flar :razz
    czas 54s
    f9
    ISO 800

CMEHA - reszta to upgrade

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów