Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1542

Wątek: Wszystkie pytania do LR to TUTAJ

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W niebywale prosty sposób: ściagasz z ogólnei znanego adresu (u Adobiego) program LR4, a następnie instalujesz go też dość prosto, jak każdy inny świeży program - uruchamiając setup.exe. Program działa przez miesiąc, a jak ci się spodoba, możesz sobie go kupić, płacąc jak lubisz i jak sprzedawca pozwala - Paypalem, kartą, przelewem, lub jakkolwiek inaczej (zależy gdzie kupujesz, bo może być nie tylko Adobe, ale np. Amazon).

Nie da się inaczej aktualizować wersji 3 do 4 jak instalując nowszą wersję jak nowy program. Jak będziesz chciał aktualizować trójkę jak zwykły update, albo zaktualizuje Ci do wersji 3,6 (ostatnia przed czwórką), albo powie, że nowszej nie ma.

Bywalec
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie da się inaczej aktualizować wersji 3 do 4 jak instalując nowszą wersję jak nowy program. Jak będziesz chciał aktualizować trójkę jak zwykły update, albo zaktualizuje Ci do wersji 3,6 (ostatnia przed czwórką), albo powie, że nowszej nie ma.
    Czyli 3 mogę olać i muszę kupić 4 ( dobrze zrozumiałem ? ) bo rzeczywiście jak próbowałem aktualizować 3 to mam 3.6 teraz. Muszę luknąć ile 4 kosztuje, ale trochę lipa jak zapłaciłem za 3 i teraz du.. :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    www.adobe.com, rejestracja i zakup upgrade.
    Mnie aktualnie by to kosztowało 79 dolców.
    I masz teraz 4 czy 3.6 ?
    Ostatnio edytowane przez mariusz2704 ; 14-06-2012 o 15:38 Powód: Automerged Doublepost

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariusz2704 Zobacz posta
    Czyli 3 mogę olać i muszę kupić 4 ( dobrze zrozumiałem ? )
    Prawie. Z tą różnicą, że jeśli masz legalną 3.6, to zapłacisz jak za upgrade (choć de facto instalujesz pełny program).

Cytat Zamieszczone przez mariusz2704 Zobacz posta
    I masz teraz 4 czy 3.6 ?
    Nie zdecydowałem się (jeszcze?) na upgrade, bo użytkuję Lr na dwóch komputerach, a na jednym jest wciąż Windows XP.
    Używałem tylko wersji beta.
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 14-06-2012 o 15:42
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów