A może wyszło. Tylko, że raczej jest to zdjęcie pamiątkowe i nie ma co się nim specjalnie chwalić.
A może wyszło. Tylko, że raczej jest to zdjęcie pamiątkowe i nie ma co się nim specjalnie chwalić.
To wybluruj twarze i pokaż tak jak obiecałeś. Kilka osób poświęciło swój czas aby ci doradzić więc wypadałoby pokazać co z tego wyszło.
ja też z chęcią zobaczę jak to wyszło u Ciebie. Sam korzystam z 50D i m.in. tamrona. Kilka imprez w kościele zrobiłem, a raczej kaplicy, niestety średnio jasnej więc wspomagałem się lampą. Ze zdjęć mimo wszystko jestem zadowolony, fotografowani też więc chyba wyszło. Teraz w niedzielę mam komunię w rodzinie właśnie w tej ciemnawej kaplicy. Fotograf i kamerzysta wynajęci większością głosów rodziców, jakość jak w linku który podał dinderi. Czasami o gustach ciężko mówić. Mimo wszystko przez inną część rodziców i kuzynów zostałem poproszony by uwiecznić to i owo. Zezwolenie kurii mam, pozwolenie od proboszcza też będę miał bo ostatnio robiłem 50 lecie kapłaństwa jednego z nich + wcześniej iluś lecie proboszcza. Wszystkich księży z kaplicy kojarzę i oni mnie. Tylko jakoś tak głupio włazić komuś w paradę jak ma zapłacone.
Ale do rzeczy. jellyeater pokaż co wyszło, twarze mogą być wyblurowane. Mam nadzieję że w niedzielę słońce zaświeci i lampa zostanie w kieszeni.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."