Z obiektywem też wszystko dobrze. Przynajmniej na razie nie zauważyłem, żeby to przemoknięcie miało na niego jakiś wpływ. Ale jutro jeszcze będę jeszcze testował.
jakby ktoś musiał coś pilnie suszyć - polecam kabinę samochodu z włączoną klimą i temperaturą bliską pokojowej - dwie godzinki załatwią sprawę ...oczywiście warto odpiąć obiektyw, wyjąć aku, kartę, zostawić otwarte klapki
Darkoe jak masz wodę w obudowie do połowy, to Serwis napisze, że naprawa jest nieopłacalna![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ja miałem przypadek że koleś oblał mnie wodą podczas fotografowania miss mokrego podkoszulka. Jakoś niefortunnie tak polał że woda trafiła całą grupe fotografujących. Miałem wtedy 5d2+24-70L+EX580 wytarłem aparat i robiłem zdjęcia dalej. Rozglądnąłem się do okoła i tylko ja zostałem dalej fotografować reszta osób chyba dostały bardziej. Osobiście nigdy apartu nie wystawiam na deszcz. Chyba że musze ale i tego się wystrzegam. Nie wszystkie szkła mają uszczelkę przy bagnecie.
L
Ciekawy test 7d
http://www.youtube.com/watch?v=RCT-Y...1&feature=plcp