Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1glider Zobacz posta
    Fakt. Wykonał kupę rzetelnej,nikomu niepotrzebnej roboty.
    Tak, jakby nie było fajniejszych tematów na spożytkowanie nadmiaru energii. Pewnie jeszcze ktoś "zgarnął" nadgodziny!:grin:
    Pomyśl sobie, że są tacy którzy niemal codziennie zadają sobie trud robienia nieustannych porównań i analiz poprzez które próbują udowodnić coś tam z sobie tylko znanych powodów. Też mnóstwo nikomu niepotrzebnej roboty i zmarnowany ogrom czasu. I to do tego za free. Na tym tle opinie użytkowników praktyków takich jak np. Czacha czy ripek to mleko z miodem :-D. I nie smaruję nikomu piszę co myślę zupełnie poważnie.

ripek może MMM miał na myśli, że zero to wcale nie oznacza że digic5 jest bezrobotny
    Ja jeszcze jedno zwróciłem uwagę przeglądają już sporo zdjęć z nowej zabawki, że "możliwości odszumiające" w nowym procku sa na prawdę mocne - jpg-i wyglądają bardzo gładko. Z raw-ów ludziom coś takiego już nie wychodzi. Canon chyba jednak raw-ów zbyt mocno nie odszumia zostawiając to użytkownikom.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-04-2012 o 19:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów