Było trochę znajomych z CB![]()
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Pewno jako jeden z ostatnich ale usprawiedliwiam się: wróciłem dopiero w niedzielę późnym wieczorem z masą zdjęć ...
Miło było Was poznać, mam nadzieję, że będzie więcej okazji na wspólny wypad i kolejnym razem poznam już WSZYSTKICH![]()
Teraz siadłem nad fotami ... i ... i coś wybrałem:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
i z cyklu: tu byłem
7.
i wiele innych ... :rolleyes:
Manekin - fajnie kadry: 3, 4, 6, a zwłaszcza 7, na 2 nie za bardzo podoba mi się obróbka
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
I jeszcze ja!
Przede wszystkim witam, bo to mój pierwszy wpis na forum. Cieszę się, że przyszłam i was poznałam (niektórych). Czekam na kolejne super pomysły plenerowe.
Acha, w ramach prezentacji mogę dodać, że na jednym ze zdjęć powyżej wyszedł mój, że tak powiem, 'tył'.
Mała próbka ode mnie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Dzięki.
Też średnio widze tą 2. Ale dużo tu nie robiłem rozjaśniłem tylko mury odrobinę, niebo prawie bez zmian ... ale czemu wstawiłem <hmmm> może by się upewnić w tym co napisałeś. Zwłaszcza na stronie wygląda mocno przesadzone, to pewno miedzy innymi, że zmniejszyłem rozmiar (zapisałem) i jak zobaczyłem ile straciło, to otworzyłem jeszcze wyostrzyłem i powstał taki efekt, dodatkowo zdjęcie posiadające b.dużo szczegółow. Podobnie było z 7 na środku wyglada jak by było z N a nie C. W oryginale (rozmiar) wydaja mi sie oba o wiele "miększe"
Niestety programy graficzne nie są moją mocną stroną, chyba
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Witaj.
Też jestem świeżak i jak wspomniałem chętny na wypady z foceniem, Kraków i okolice od zaraz oraz z wyprzedzeniem poza Małopolskę, może być grupa nawet kilkuosobowa.
Tematyka prawie dowolna, nawet mohery ... (za miesiąc ?) :]
Ostatnio edytowane przez Manekin ; 06-03-2012 o 18:06 Powód: Automerged Doublepost
Ja oczywiście bardzo chętnie, jeżeli chodzi o wszelkie wypady fotograficzne (mogę ostatecznie przyjść w moherze).
Pomysłów kilka miałam, na dobry początek np. Nowa Huta. A żeby nie było beztematycznie, to można by przejść przez Hutę ze sprzętem audio pożyczonym z Muzeum PRLu:
http://www.muzprl.pl/Wloz-buty-przyj...uty.162.0.html