czy ktoś może tu szybko streścić plan na jutro jaki macie? nie mogę znaleźć![]()
czy ktoś może tu szybko streścić plan na jutro jaki macie? nie mogę znaleźć![]()
I am FX
Z tego co zakumałem to wyjazd 6:15 ze stacji Orlen na Zakopiance, dojazd do ul. Bronisława Czecha w Zakopcu, busem do Kuźnic i per pedes na Kalatówki.
Powrót pewnie będzie jak się skończą pomysły na zdjęcia, czyli koło 22:00.![]()
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Ja pojadę od Wieliczki. Jeżeli ktoś chce się ze mną zabrać to dzwonić: 512231547
O 6:15 jestem na Orlenie na Zakopiance![]()
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
W deszczu też będziemy robić żeby była różnorodność![]()
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Nie ma co marudzić ..... będzie deszcz to bedzie i już. Przecież wybieramy się w góry to i tak trzeba być na to przygotowanym. ..... PRZYGODA![]()
1. Manekin / Dosiadam się
2. szymkowski / Chętnie bym się dosiadł
3. katia / Jadę swoim autem - 3 wolne miejsca
4. Robert Dy - jadę swoim, jedno miejsce wolne w samochodzie
5. BlueICE - jadę swoim, 2 miejsca wolne, jadę od strony Bronowic/Wola Justowska
6. Elisabeth
7. nessuno
pewnie, że jadę)
Na chwilę obecną wychodzi na to, że nie powinno jutro przez cały dzień padać! \o/
http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_p...ol=232&lang=pl
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Prawie w ostatniej chwili ale dołączam. BlueICE masz jeszcze miejsce? Pasuje mi Armii Krajowej, Bronowice. Podaj swój telefon albo tyrknij do mnie, 605 898985.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Witam.
Możemy się przyłączyć? My co prawda miejscowi ale ja z Krakowa jestem
.
Macie jakiś plan godzinowy?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner