Ja w kazda sobote pracuje, wiec u mnie mozliwa tylko niedziela.
Ja w kazda sobote pracuje, wiec u mnie mozliwa tylko niedziela.
Nie specjalnie wierzę w długoterminową pogodę, ale wygląda na to, że w Zakopcu przewiduje się nie dość, że znowu deszcz to jeszcze burze w ten weekend![]()
Mam jednak nadzieję, że w jakiś automagiczny sposób to się zmieni!![]()
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Mamy dopiero poniedziałek, więc jeszcze prognozy zdąża się zmienićPrzedwczoraj prognozowali brzydki tydzień i ładny weekend, dzisiaj jest odwrotnie.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Tak, wiem. Dlatego napisałem, że specjalnie nie wierzę w te prognozy długoterminowe, jednak przez przypadek dzisiaj ktoś mi podesłał linka, więc o tym wspomniałem. Pewnie wszystko się wyklaruje w piątek![]()
Cześć Wam, sorky że sie nie odzywałem ostanio ale trochę skomplikowało mi się w życiu :/
Wybrałbym się z Wami na te krokusy lub inne cuda. Jeśli macie miejsce w samochodzie dajcie znać. Można jechać też moim jak się zbierze 4-osoby bo duuużo pali
Wolałbym w sobotę, ew. na którą godzinę są plany powrotu ?? W sobotę mam jeszcze urodziny brata i spotkanie/imprezę służbową na 19 .... więc reszta niech nie wykręca się, że nie da rady :P
Pogoda dla mnie nie gra roli ... byle by była w jakimś zakresie temperatur(tzn. by wiedzieć jak sie ubrać) ...
Może wytypować 1-organizatora wyprawy i przekazać mu dane kontaktowe. tel. kom. mail itp ?? a może sama się zgłosi na kierownika wycieczki![]()
Jeśli dojdzie do wyjazdu to prawdopodbnie (będe wiedział dokładnie w piatek) będe miał 2 miejsca w aucie i chętnie bym kogoś przygarnął bo też dużo pali hehe![]()
400D -> 60D -> D300s -> D50 -> D600
To ja się wstępnie piszęPytanie kiedy - sobota czy niedziela?
Z tego linka wynika, że może pokropić w sobotę, ale raczej nie mocno - http://new.meteo.pl/metco/mgram_pict...col=91&lang=pl
Ostatnio edytowane przez szymkowski ; 19-04-2012 o 08:22
Jeżeli wyjazd będzie w niedzielę, to ja się piszę. Będę miała 4 wolne miejsca w aucie.
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
Zróbmy listę kto jedzie i ewentualnie nr. samochodu. Ustalamy wstepnie, że to sobota. Prosze się podopisywać i ruszmy z tematem. Ja raczej musze wiedzieć do końca dzisiejszego dnia co i jak. Jutro jade służbowo i wracam w nocy, tuż przed ewentualnym naszym wyjazdem.
Ewentualnie lista na sobotę i niedzielę, jeszcze zadecydujemy ale czasu już prawie nie ma, temat na dziś.
1. Manekin / Sobota-Niedziela / Dosiadam się - lub mogę jechać swoim