Panowie, może mi ktoś kto używa Lowepro S&F Lens Exchange Case 200 AW powie czy zmieści się tam 85L z osłoną ?
Sorki, jeśli jeszcze raz niepotrzebnie zawracam głowę, ale szukam taaniej torby na 550d z podpiętym T17-50 + 2 szkła (55-250 i helios). Do tego chciałabym wrzucić jeszcze jakieś picie itp i najlepiej jakby była kieszonka na laptopa.. Mogłby ktoś coś polecić? Jak najtańszego..
No ale one nie są zbyt tanie.. Ja potrzebuję czegoś do 100 zł.
Zastanawiam się nad niepozorną i nie za dużą torbą, w oko wpadła mi Mekko S803, może ktoś ma i napiszę jak się sprawuje?
Pozdr
Plecak Lowepro SlingShot 302AW bardzo pojemny:50d z gripem podpiety c70-200,i jeszcze spore cztery przegrody,do tego dwie kieszenie ,uchwyt na statyw,pokrowiec przeciwdeszczowy
Mam pytanie czy miał ktoś może do czynienia z torbą MATIN ADVENTURE 45 a dokładnie czy 5D z podpiętym 24/70, lampa ex580 i ze dwa szkła ze stałą ogniskową np. 50, 85, oraz sigma 10-20 się do niej upchną?
poszukuję polskiego przedstawiciela tych torb: . Bądź może czegoś w tym stylu, jak na razie przeglądam allegro i nie mogę znaleźć czegoś podobnego...
Regulamin pkt 8.