Sam posiadam Burton Resolution i z wymiarami idealnie się nadaje na loty raynair. Jak najbardziej mogę Ci polecić ten plecak.
Sam posiadam Burton Resolution i z wymiarami idealnie się nadaje na loty raynair. Jak najbardziej mogę Ci polecić ten plecak.
To ja też tym bardziej z czystym sumieniem polecam. Przegroda na foto jest pojemna, sprzęt jest bezpieczny, statyw można doczepić, a do tego jest masa miejsca na inne rzeczy, a nie tylko ciasne kieszonki jak w typowo fotograficznych plecakach. A z zewnątrz w ogóle nie przypomina plecaka foto.
Trochę z innej beczki:
w co pakujecie sprzęt, wrzucając do cywilnego plecaka.
Chcę przetransportować 5dc+35L w małym plecaku Plecak sportowy Gravo Outhorn grafitowo-szary | Turystyka \ Bagaż \ Plecaki \ Sportowe | Sklep Sportowy PRESTO
W poście #400 podpowiadałem jednemu z Kolegów "Futerał neoprenowy na lustrzankę" w rozmiarze M - później kupiłem, okazał się całkiem fajny, mieści 50D z Sigmą 24-70 IF DG albo Sigmą 18-250. Przy zapiętym do tego body EF 85/1,8 jest za luźno. Popatrz na allegro, może coś znajdziesz.
kiedyś Canon, teraz Fuji
Dokładnie nad tym się zastanawiałem. Rozwiązanie to, ma dla mnie istotny defekt: nieszczelność.
Wszywał ktoś zameczek?![]()
ja gdy pakowałem sam aparat z obiektywem do zwykłego plecaka to swego czasu owijałem ręcznikiem![]()
Burton Resolution mi się nawet podoba (tylko ta cena...), gorzej że jest już słabo dostępny, znalazłem tylko tu: Plecak Burton Resolution (blotto black) - Największy wybór Plecaki Burton | Supersklep.pl
Jest tam przegroda na laptopa? Bo w opisach nie widziałem.
Czy ktoś z Was miał do czynienia z Lowepro Fastpack 250 w kontekście samolotowym? On ma głębokość 23 więc jakbym go nie napchał, to powinien się zmieścić w tej ryanairowej klatce...
Zastanawiam się na ile wewnętrzna jego konstrukcja jest sztywna i na ile te 23cm obejmują też paski które zawsze jakoś można założyć z boku.
Brakuje mi tam pokrowca, ale to da się dokupić.
Ostatnio edytowane przez Vroo ; 10-04-2013 o 22:56
Dwa razy leciałem z tym plecakiem. Mieścił się na lotnisku we wszystkie ramki różnych przewoźników.
Pokrowca nie przypniesz do tego plecaka. Chyba, że jakoś na partyzanta. Nie ma na nim szlufek do przetykania pokrowców. Jest tylko siateczka, w którą zmieszczą się dwa opakowania chustek do nosa.
Jest przegroda na laptopa. Jednak ja swojego 15' MacBooka pakowałem bez problemu i jeszcze był luz.
Ostatnio edytowane przez lubiebardzo ; 11-04-2013 o 12:44
Polecacie jakis plecak, ktory umozliwi mi przenoszenie body z podpietym obiektywem wraz z dwoma innymi szklami i lampa? Musi byc koniecznie miejsce na ksiazki/laptopa dodatkowo.
canon i szkla, fajne chyba