Właśnie plastyka co to jest jak to zmierzyć? Każdy lubi co innego jak już ktoś na tym forum powiedział to że masz ferrari nie czynie cię Schumacherem![]()
rganoleptyczniea tak na poważnie, chyba się nie da, mi mniejsza GO bardziej pasuje na FF, lubię takie zdjęcia
![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Ja osobiście uważam że drugie body trzeba posiadać. Mi moje 5d padło zaraz na początku ślubu...uratował mnie zapas 400d który od dawna leżał w torbie, od czasu do czasu tylko były ładowane w nim baterie i był zabierany na wakacje.
Za tydzień kolejny ślub,,,pożyczone 5d od kolegi....pada ale pod koniec wesela...znowu 400d dokończyłem zlecenie.
Zapas musi być choć taki który leżakuje w torbie....i nikomu nie życzę tego stresu gdy nawet mając zapas pada ci główny aparat.
Właśnie! Ważną kwestię poruszyłeś. Pamiętajcie o ładowaniu baterii w backupie! Ja często sobie spokojnie myślę, że mam backup, a tak de facto nie mam, bo rozładowany![]()
mi się jeszcze nie zdażyło aby mieć nie naładowany akku idąc na ślub i całe szczęście![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Mi się zdarzyło już kilka razy w wieczór przed zleceniem (niekoniecznie ślubem, bo o to dbam bardziej) zauważyć, że karty/baterie/ładowarki zostawiłem w drugim mieście (kursy Bydgoszcz-Poznań), no i wtedy na sygnale do kogoś żeby pożyczyć ^^
U mnie czas jest ok. mam tak "Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51."A tak poza tematem, co jest z czasem który wyświetla posty na forum? Jest godzina 16-42 a na forum pokazuje 18-39 ?? O co kaman ???
Ja zawsze sprawdzam dwa dni przed i na noc przed zleceniem. Miałem już przypadek że padł mi główny aparat był to D200 i starym D40 dokończyłem temat. Ostatnio padła mi karta i musiałem odzyskiwać dane z karty![]()