Strona 21 z 66 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    1. nie widziałem jego zdjęć, a tym samym nie wiem jaki reprezentuje poziom fotografii ? (pisać każdy może :wink
    A co ma jedno z drugim wspólnego? John Morris uznawany za jednego z najlepszych fotoedytorów sam nie robił praktycznie w ogóle zdjęć. I co? Jego też byś nie posłuchał?

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    3. brak konkretów na temat moich zdjęć - czyli nr zdjęcia, opis co i gdzie nie tak, nie twierdzę, że nie mają wad. Proponuję zatem merytoryczną dyskusję, z chęcią posłucham jakie błędy popełniam, niestety poza ogólnikami nic się nie dowiedziałem :-(.
    Pisarzy ogólnych na temat fotografii nam jak widać nie brakuje.Dalsze wywody w poście Andrzeja Maxa z grzeczności pominę.
    Moim zdaniem za bardzo podchodzisz technicznie do sprawy tutaj. To, że ktoś Ci wytknie że na zdjęciu nr 19359 powinieneś skadrować o 4 stopnie w lewo i zrobić krok w bok to nie do końca tak. Fotografia to nie matematyka (może troszkę).

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A co ma jedno z drugim wspólnego? John Morris uznawany za jednego z najlepszych fotoedytorów sam nie robił praktycznie w ogóle zdjęć. I co? Jego też byś nie posłuchał?

Moim zdaniem za bardzo podchodzisz technicznie do sprawy tutaj. To, że ktoś Ci wytknie że na zdjęciu nr 19359 powinieneś skadrować o 4 stopnie w lewo i zrobić krok w bok to nie do końca tak. Fotografia to nie matematyka (może troszkę).
    Wg mnie ma i to dużo, dla mnie istotne jest czy i na ile osoba wypowiadająca się n/t zdjęć jest wiarygodna ? Wie o czym pisze i na jakiej podstawie .
    Nie chodzi mi o matematyczne wytykanie błędów ale do jakiego zdjęcia/ zdjęć uwaga się odnosi, równie dobrze można napisać, że zdjęcia są do .... bo tak .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Psujemy Ci koraf wątek

Lepiej pokaż dalej Nepal proszę,zanim się nie zniechęcisz [ i nie zobaczymy reszty]

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Psujemy Ci koraf wątek

Lepiej pokaż dalej Nepal proszę,zanim się nie zniechęcisz [ i nie zobaczymy reszty]
    Janmar jesteś nieziemski , specjalnie dla Ciebie .
    154.

155.

156.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Biorę tego słonia ze złotym obramowaniem uszu,[chociaz młodej damie w czepeczku na zdjęciu 155 też urody i wdzięku nie brak].

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

154
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Biorę tego słonia ze złotym obramowaniem uszu,[chociaz młodej damie w czepeczku na zdjęciu 155 też urody i wdzięku nie brak].
    Po dwóch godzinach jazdy na słoniu miałbyś dosyć :wink:, a o robieniu zdjęć z tego koszyka bez jasnego szkła z IS można zapomnieć .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    154
    Dinderi
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 03-01-2012 o 23:07 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

dinderi

154
    Ok.Bierz.Uzgodnij z korafem.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Koraf
    a 154 (Dinderi mnie ubiegł ) jest kadrowane w kompie, czy na żywca?

Awatar sebptp
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Wybaczcie, jak już gdzieś pisałem, jam nie godzien, bo amator, aaaale 154 rodzi mi kluchę w gardle, zmusza do myślenia, nad życiem tej kobiety, to ze słoniem może i by wygrało, gdyby w roli głównej był słoń właśnie, a nie jegomość siedzący na jego zadzie jak juz napisałem, jam amator i moje zdanie proszę jako amatorskie traktować.

Pozdrawiam
    seb

Strona 21 z 66 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów