W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
o, masakra dwóch się jeszcze na koniec wystrzelało do 2700zł : )
taaaaa
a może3 to już unikat i cena jest już wynikiem przejścia Canona D60 na półki kolekcjonerów![]()
Tiaaa, no to się zwycięzca zdziwi. BTW, czy w takich sytuacjach obowiązuje przepis o możliwości wycofania się z zakupu na odległość w ciągu 10 dni?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
O ile wiem, to nie. Ponadto zgodnie z literą prawa (Ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów z dn. 2 marca 2000r.) - kupujący ma prawo do zwrotu zakupionego towaru w ciągu 10 dni od daty jego otrzymania.
Prawo to przysługuje kupującym przedmiot w opcji Kup Teraz, natomiast przepisów powyższej ustawy nie stosuje się do przedmiotów zakupionych w licytacji (Art.16.1 pkt 10).
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
WOW!!! numer lepszy, niż "sprzedaż" 5dmkII z 24-105L o których było głosno kilka stron wcześniejbo właściwie wszystko jest OK (w opisie jest d60)
Ostatnio edytowane przez tombas ; 16-12-2011 o 17:22
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Masakra... ktos bedzie miec niezly prezent pod choinka ;-)
Sent from my Milestone using Tapatalk
chyba właśnie niewiedza kosztuje
Co ciekawe na pewno kilka osób zgłaszało tą aukcję do allegro
(akustyk i ja - to wiem: http://www.canon-board.info/showthre...72#post1026372 - ostatnie kilka postów) a allegro nie zareagowało.
Bo jak się nie zna na sprzęcie C. to nie widać, że coś jest nie tak :/
Masakra
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Wiedza kosztuje - wiedza.
...ale za jedyne 2 700 się można dowiedzieć...i zapamiętać na długo.Bo jak się nie zna na sprzęcie C. to nie widać, że coś jest nie tak :/
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis