Strona 982 z 1000 PierwszyPierwszy ... 482882932972980981982983984992 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 811 do 9 820 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

umówmy się że studniówka jest imprezą "bezalkoholową"

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Studniówka to już w ogóle hardkorowe warunki. Taki soft nie przetrwałby godziny.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Goście weselni potrafili mi przewrócić statyw z lampą stojący za filarem.....Jakbym miał latać z softem to pewnie wytrąciliby go z ręki, połamali, podeptali...i mieli z tego świetny ubaw
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dlatego zawsze stawiając softa na statywie ustawiam go pod filarem i przywiązuję

Ewentualnie podwieszam na samym filarze / pod sufit / etc.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Goście weselni potrafili mi przewrócić statyw z lampą stojący za filarem.....Jakbym miał latać z softem to pewnie wytrąciliby go z ręki, połamali, podeptali...i mieli z tego świetny ubaw
    Kup sobie biedaku taśmę klejącą i przyklejaj statyw do podłogi. Na koniec imprezy sam będziesz miał problem z odklejeniem go od podłoża. Ja już widziałem laskę tańczącą przy którymś moim ze dwa lata temu.
    Jarek

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Do wilgotnych od skroplonej wody kafelków? No way.

Coś już napisał Awatar seti_60d
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Dlatego zawsze stawiając softa na statywie ustawiam go pod filarem i przywiązuję

Ewentualnie podwieszam na samym filarze / pod sufit / etc.
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Do wilgotnych od skroplonej wody kafelków? No way.
    Też zauważyłem te problemy. Myślę, że następnymn razem spróbuję przywiązać parę młodą, albo chociaż świadków. Sama prewencja da taki efekt, że reszta gości ustawi się do zdjęć sama
    aparaciki, pierścienie, adaptery i tuleje, stary słoik, kupe makro i parę innych przydasiów, brak tylko rybki jeszcze (60D, 5D Mk II, 1D Mk III, 24-105, 70-200, 17-40, 100, 50)

Domyślnie

Jeśli jesteś odpowiedzialną osobą i zdajesz sobie sprawe z powagi sytacji to nawet za darmo nie wybierzesz sie z kompaktem robic zdjecia ze ślubu. Idąc na taką imprezę musisz mieć aparat niezawodny. Kompakt i jego wolne ostrzenie? zastanów się zanim komuś zepsujesz pamiątkę z tak ważnej chwili w życiu... Nie szukaj klientów mając taki sprzęt. Powodzenia...
    Canon 5D MK I, Canon 5D MK II, Canon 15mm 2,8 Fisheye, Canon 35mm 2,0, Canon 50mm 1,4, Canon 85mm 1,8, Canon 100mm 2,8 MAKRO, Speedlite 580 EX II i inne Efekty pracy na Pkt 8 regulaminu forum

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Kup sobie biedaku taśmę klejącą i przyklejaj statyw do podłogi. Na koniec imprezy sam będziesz miał problem z odklejeniem go od podłoża. Ja już widziałem laskę tańczącą przy którymś moim ze dwa lata temu.
    Nie wiem jak to jest uregulowane w Polsce, ale tu w UK takie rzeczy jak statywy itp zajmujące miejsce w przestrzeni publicznej (np sala taneczna) powinny być wyraźnie oznakowane poprzez np. oklejenie miejsca jaskrawą taśmą klejącą, tak samo kable leżące na ziemi powinny być przyklejone do podłoża, aby nikt się o nie nie potknął. A najlepiej to mieć jeszcze ubezpieczenie od odpowiedzialności publicznej - w razie gdyby ktoś chciał cię pozwać (bo może) jeśli zawadzi o twój sprzęt i przy okazji coś sobie uszkodzi.

Strona 982 z 1000 PierwszyPierwszy ... 482882932972980981982983984992 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów