dfilip.... no comments
usmialem sie
fotografowanie modelek
Zwiń
X
-
-
hehe ... no i w sumie juz wiesz co i jak ale jeszcze wez jakas sesne modelce zrob zawsze to jakas praktyka!!Komentarz
-
wczoraj nagrałem sobie 2 znajome
.. w tym tygodniu jeszcze będę im robił foty.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
-
-
Witajcie,
Wprawdzie nie czytalem calego watku, ale byla gdzies mowa o galeri i doswiadczeniach.
Poki co mialem na cyfrze pierwsza sesje z modelkami, bylo ich wiele, wiec nie moglem kazdej posiwecic tyle czasu ile chcialem.
Ze wczesniejszych watkow zgodze sie co do kalibracji modelki
[swietna nazwa]
Zawsze wole spotkac sie na luzie i zrobic probna sesje, i potem, po zobaczeniu rezultatow robic wlasicwe zdjecia. Nie zawsze jest to mozliwe, wiec kalibracja jest ok.
Jak wspominalem, sesja na szybko, pierwsza taka na cyfrze.
Mozecie sie wyzywac, sugerowac czerpac inspiracje
www.jopczynski.art.pl/city/ - wazny jest / na koncu
MJ3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
"Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
www.jopczynski.art.plKomentarz
-
fajne fotki, te pierwsze takie troszke dziwne, miala taka przestraszona mine..generalnie duzo daje miejsce w ktorym wykonuje sie sesje
PozdrawiamKomentarz
-
Tak, to prawda, mysle, ze nie wykorzystlaem do konca potencjalu miejsca, ale moze jeszcze sie uda raz
3staDe + 18-55 USM + 50 1.8 + 35-135 USM + 100-300 USM + BeGie + 420EX
"Photography is 50% photographer, 40% light, 10% equipment"
www.jopczynski.art.plKomentarz
-
Toż to fotomuka??? Ostanio ktoś pytał gdzie się zapodział...Zamieszczone przez thorinIl fuoco nie obraz sie ale przegladam Twoje watki i zawsze wyglada to w ten sposob ze kiedy chlopcy zaczynaja Ci dawac rady to sie wymadrzasz a potem wielka zwada... moze wrzuc na luz, potraktuj niektore rzeczy jako zarty co ? wogole po co ja to pisze ? powinienem byc od kwadransa w lozku, i wobraz sobie wlasnie tam zmierzam
owocnej pracy...
Już wiemy...
Wogóle po co ja to pisze?
Powinienem być od 5 godzin w łóżku, i wyobraź sobie wlasnie tam zmierzam
Komentarz
-
-
ofcoz,
a że fotomuka to bodajże albo Tomasz Goliński albo muflon odkrył jakiś miesiąc temu...zresztą sam im powiedziałem
-
Tak z ciekawosci zapytam, po co zmieniales nick'a ?Zamieszczone przez Il fuocoofcoz,
a że fotomuka to bodajże albo Tomasz Goliński albo muflon odkrył jakiś miesiąc temu...zresztą sam im powiedziałem
Komentarz
-
-
no zejdzcie z chlopaka
kazdy ze tak powiem ma w zyciu zakrety
i to jest informacja potwierdzona
Komentarz
-
dzięki thorin, dobrze że chociaż chłopak chłopaka poprze... jesteś ode mnie starszy jeden rok i kilka dni
Komentarz