fotografowanie modelek

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

Zamieszczone przez thorin
    z tego co widze to z focenia modelek nici, bo Il fuoco dzis skrecal meble a potem gral w siatkowke...
    może szykował scenerię...
    sigpic

Komentarz

• Il fuoco
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1025

Panowie. sesja przełożona na listopad z winy zleceniodawcy. ripek wiec co i jak.on ma bardzo dokładne info. thorin - z SB się urwałeś??
      jak tylko będę miał fotki obiecuję że Wam pokażę. i nie wsiąkł a pić nie miał czasu nawet pół dnia - matura niedługo a zdaję histę i wos. więc w budzie spędzam 10 godzin razem z fakultetami:/
      | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Il fuoco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

i mały OT jeszcze do Thorina. czy masz jakieś sample portretów z Tamronika? może jakieś ślubne foty?

Komentarz

• thorin
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1990

Zamieszczone przez Il fuoco
          i mały OT jeszcze do Thorina. czy masz jakieś sample portretów z Tamronika? może jakieś ślubne foty?
          to Twoj topic, Ty tu krolujesz nie musisz sie spowiadac z OT jasne ze mam, ale w sieci tylko to co juz kiedys poazywalem na forum

tak dla przykladu... sample moge Ci poslac na maila, slubnych zdjec niet, wole poczekac do lutego i na praktach sie tego nauczyc niz psuc sobie opinie jakimis niedociagnieciami... choc patrzac na konkurencje w moim powiecie http://www.mediajf.pl/
          chyba nie musialbym sie az tak bardzo bac

EDIT:

aha jeszcze co do tego zdjecia powyzej, w 2kpix x 3kpix widac dopiero jaka to zyleta

Komentarz

• Il fuoco
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1025

jakbyś mógł na maila zarzucić sampla jakiegoś...
            mail: [email protected]

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

rzuce Ci w poniedzialek albo niedziele ok? bo zaraz ide spac, jutro o 4 poobudka, wszka na zlocie trza byc a poki co tyle Ci musi starczyc i rada milion razy tu powtarzana, "za te pieniadze nic lepszego" i druga "wyzej juz tylko elka" pozdro Muka...

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

nie dla mnie ten tamron, znajomy się napalił coś kupić na fotografowanie ślubów. facet nie jest świerzak, już ładnych parę lat to robi, ma studio etc. i chciał kupić 17-40 ale ostatnio go przymulilo z kasa bo ukradli mu ze sklepu 20D i musiał nowe kupić, to mu mówię że na szeroki kąt i tak ma KITa USM, a do normalnych ogniskowych żeby kupił tamrona bo "za tą kasę nic lepszego".... teraz chodzi mi o to żeby mu pokazać jak to robi zdjęcia faktycznie.
                na pbase jest kilka testów ale one są średnie... w jednym jest taka kompresja że zdjęcia przy f2.8 i f8.0 mało czym się różnią na pierwszy rzut oka.

Komentarz

• Hiv
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 321

Przebnąłem przez cały wątek i już myślałem, że te foty Il fuoco zobacze a tu d***a... :/ Czekam bo jestem bardzo ciekaw

Gdzieś był tu link do "Basi na starej stacji" - dla mnie genialne fotki, dokładnie to co lubie...(kto to zalinkował i powie mi jakim szkłem robione?)

Co do fotek z tamronka(tez na niego poluje) to Danon z tego forum ma go do D60. Ładnie foci nim całkiem

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

Il Fuoco, zapytaj ripka, dzis rano mial zapietego mojego Tammiego do swojego trabanta XT, i jak widac po podpisie jest zachwycony, ja na dzis mam dosc orania fotek, moze jutro cos Ci na maila wysle... Green Tobie tez

Komentarz

• Zielony
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2928

Będę czuwał
                      sigpic

Komentarz

• ripek
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1486

Po prostu przeczytajcie moj podpis Ten na pomarańczowo ;d I wszystko jasne
                        Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• tomsong
                          Bywalec
                          • 2004
                          • 143

Basia na starej stacji..hmmm a to moje dziela to akurat bylo robione sigma 70-300 APO II SM..
                          choc nie powiem, ze chyba od miesiaca posiadam tego tamronika..i jestem bardzo zadowolony..

a Basie i inne fotki mozna zobaczyc na www.fotopeople.printpol.pl
                          Tamronem zrobilem wszystkie fotki z dzialu C41PhotoCrew.
                          Basia jest w dziale Glamour.

Pozdrawiam
                          ---
                          www.thomasgulla.com

Komentarz

• Il fuoco
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1025

a więc foty rzeczonych modelek będą na CB 13 listopada wieczorem. wtedy wrócę z fotograficznej wojaży. będą 2 kobiety i 1 facet. Sesja absolutnie na luzie, bezstresowo, wczoraj jeszcze raz rozmawiałem ze zleceniodawczyniami. Katalog będzie miał ok 40 stron, zdjęcia A-4 popodpisywane. To mają być zdjęcia "przy pracy" w tych ubraniach które one produkują, natomiast zdjęcia studyjne już mają załatwione u profi. więc spokojnie pojadę, zrobię fotki, kobiety sobie wybiorą a ja wrócę i będzie po sprawie. Myślałem że to będzie coś bardziej stresującego tymczasem okazało się że zwykłe focenie, może ze 2 blendy ze sobą wezmę i na tym się skończy.

Komentarz

• Venio
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1084

czekamy czekamy

Komentarz

• Il fuoco
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1025