fotografowanie modelek

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Il fuoco
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Zamieszczone przez C41photocrew
    zeby czasem ciebie ta pewnosc siebie nie zgubila....ale skoro robisz fotki osobom od 3 lat to napewno wiesz co robisz!! i ciagle unikasz odpowiedzi co z tymi samplami o ktore cie ciagle prosze....
    już. moment. nic nie unikam...boshe...
    ein moment bitte.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• C41photocrew
      Zablokowany
      • 2005
      • 528

no to czekam...

Komentarz

• Il fuoco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1025

to nie był pokazto podczas musicalu. dlatego mają dziwne miny.

Komentarz

• C41photocrew
          Zablokowany
          • 2005
          • 528

hmmmm widze ze tylko pokazujesz te fotki z tego musicalu....a moze cos z modelkami wiesz ja tez zrobie fotke babci riobiacej zakupy i nawet powiem wiecej bede jej robil przez 3 lata i bede dobry bo "robie osoby od 3 lat"

Komentarz

• Il fuoco
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1025

gdzie powiedzialem ze jestem dobry. conajmniej dwa razy zaznaczylem ze o fotografowaniu modelek nie wiem prawie nic i ze o to w tym watku chodzi zebym sie dowiedzial. to po pierwsze. po drugie wrzuc na luz bo musicali bylo 3 i na nich robilem fotki. a sampli z modelkami NIE MAM bo to moja druga robota za kase wogole. a jak sie domyslasz o ile jestes inteligenty a tak mi sie wydaje sample tak jak powiedzialem gdy ktos o nie na poczatku poprosil beda po calej robocie. a najezdzac na kazde zdanie to sobie mozesz faktycznie na ta babcie i to nawet przez 33 lata. a to ze napisalem ze az tak zle ze mna niejest to byl zart.wiec prosze Cie daj spokoj bo ani ja nie mam zamiaru sie z Toba klocic (nie mow ze nikt sie z nikim nie kloci) o takie bzdury bo nawet nie wiem kim jestes wiec nie traktuje niczego poza radami na powaznie. odpusc, ja mam konkretny cel w tym watku ktory polega na dowiedzeniu sie jak najwiekszej ilosci rzeczy o fotografowaniu modelek.a poczucie wyzszosci podbudowuj sobie w inne sposoby np.dajac fotki do oceny. ja nie jestem saddamem a Ty bushem wiec peace i gadajmy dalej jak ludzie a nie jak wrogowie z jednej firmy gdzie jeden odbiera drugiemu robote i probuje udowodnic nizszosc i smiesznosc tekstow tego drugiego.
            poprostu chce sie czegos dowiedziec i w zadnej z wypowiedzi nie powiedzialem ze jestem DOBRY BO FOTOGRAFUJE 3 LATA LUDZI.
            ale dziekuje Ci za zaintersowanie sie tematem.powinnismy sobie pomagac nawzajem na tym forum a nie truc. bo po to sa takie miejsca.

Komentarz

• C41photocrew
              Zablokowany
              • 2005
              • 528

lol kurde jak mnie malolaty wkurzaja to mala bania....raz gadasz tak raz tak....szczerze...to nawet nie chce mi sie czytac cos tam nabazgral pozdro chlopie i z tego co widze w postach zawsze cos mowisz a pozniej sie wycofujesz lub zmieniasz fakty aaaaaa przytaczajac do tematu z innego watku kup Lke ona ci zrobi fotke ostra 1/8 przy 1200 spoko! pozdro

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

a nie pochwalisz się że odpowiadzasz na wątek o Lkach w którym ostatni post był 17 dni temu?
                zalosne ale coz...
                c'est la vie.
                tez pozdro

Komentarz

• C41photocrew
                  Zablokowany
                  • 2005
                  • 528

a co mnie to kiedy byl ... kurde wez odbij i odjedz trabantem w przeciwna strone ahaaaaaaaa

nie zapomnij wziasc gripa!!!!

Komentarz

• zabol
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 643

ładnie panowie sie tu bluzgacie naprawde ładnie

Komentarz

• C41photocrew
                      Zablokowany
                      • 2005
                      • 528

hehe nie ma bluzgania EOT szkoda ze nie da sobei nic do glowy wbic choc pewnie zaraz przeczytam ze jesem zazdrosny ze on dostanie kase a ja nie albo cos w tym stylu hehe
                      szczerze zycze powodzenia bo latwo nie bedzie i next time czytaj co sie do ciebie pisze a dwa nie zmieniaj wersji

EOT

Komentarz

• Il fuoco
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1025

Zamieszczone przez C41photocrew
                        a co mnie to kiedy byl ... kurde wez odbij i odjedz trabantem w przeciwna strone ahaaaaaaaa

nie zapomnij wziasc gripa!!!!
                        zabrakło kasy na benzynę
                        Już??
                        wyciagam dlon na zgode i z mojej strony jest EOT.
                        zrobisz jak uważasz, Twoja sprawa, ja wole nie miec wrogow bo to nie ring ani kropka nad i moinki olejnik tylko forum canona.

Komentarz

• muflon
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 6763

Ej, no zejdźcie z chłopaka! Owszem, rzuca się na bardzo głęboką wodę (BTW, ja również uważam, że za głęboką i że efekt końcowy będzie się niespejcjalnie nadawał do pokazania), ale widocznie taki ma kaprys - skoro prosi o rady, to może się do nich ograniczmy. Bo w przeciwnym razie, to jest takie samo gderanie jak (tfu tfu) "czarek wawa" na prfc, który na wszelkie pytania o zdjęcia ślubne ma gotową odpowiedź "zatrudnij zawodowca" :-/
                          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Il fuoco
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1025

przydałaby się czasem jakaś forumowiczka na odstresowanie hehe

Komentarz

• asterix
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 793

ja takze jestem zwolennikiem zywiolowej pracy, choc wszystko ma swoje granice. Jesli to fotografia pod reklame, to musisz okreslic czy dasz rade bo pedzac w ta strone tylko dla pieniedzy mozesz sobie tylko zla opinie zrobic.. pamietaj.. jeden zadowolony = 2 nowym klientom
                              Faktycznie Twoje zdjecia z fotogalerii nie sa najciekawsze i nie wrozy to sukcesu na owej sesji, choc takowej Ci jak najbardziej zycze..
                              Moze wez ze soba jeszcze kogos z aparatem - by potem wybrac co ciekawsze zdjecia.

W tym przypadku na Twoim miejscu bym jednak nie bral tej roboty i zapytal czy moge sobie pląsac jako drugi fotograf przy wynajetym kims, co robi to nieco czesciej. Dzieki temu mozesz sobie go podpytac.. poobserwowac jak komunkuje sie z modelkami, jak planuje cala ta akcje.

Cenna wiadomo jest odwaga.. lecz przyslowie o braniu sil na zamiary jest calkiem madre.. Pisales, ze znana firma - mysle ze wiedza jak wyglada dobre foto i oby Twoje przypadly im do gustu - co juz drugi raz zycze Tobie

The end
                              Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• C41photocrew
                                Zablokowany
                                • 2005
                                • 528

ja mu tam dobrze zycze...

Komentarz

Pracuję...