Wszystkie pytania do LR to TUTAJ
Zwiń
X
-
Do LR3 były dwie bety, do wcześniejszych chyba nawet więcej. Do tego mamy jeszcze tradycyjnie wydanie Release Candidate. Nie spodziewałbym się, żeby pełna, skończona wersja miała być szybciej, jak w wakacje.Komentarz
-
Wywiad z Tomem Hogarty-Product Manager Lightroom w Adobe:
"We also aren’t supporting the ten-year old Windows XP operating system with this release. We’ve made changes in favor of committing resources to enhancing new features and capabilities. However, previous versions of Lightroom will continue to run on Windows XP."
Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.plKomentarz
-
A beta LR4 wyświetla przypadkiem pliki psb czy nadal się to nie mieści w filozofii "jak wyświetla to ma edytować" bo jak rozumiem to ta filozofia blokuje wyświetlanie psb?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
doczytałem psd działa psb nie.Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Pojawiła się wersja beta Lightroom4
Do pobrania na stronie Adobe - 400mb, ciągnie się szybko, jest tylko małe "ale"
Działa od Windowsa Vista w górę.Komentarz
-
Co, Ty nie powiesz?
Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX IIKomentarz
-
Niestety, przy eksporcie prezentacji do PDFa dalej nie można osadzić muzyki :-(, a już się łudziłem...Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
-
Psiakrewka, ten nowy dewelop jest jednak niezły, tylko trzeba się przestawić. Genialnie radzi sobie z przepaleniami.Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
Komentarz
-
Dziś na twitter.com/#!/lyndadotcom pojawiła się informacja o udostępnieniu za darmo dwugodzinnego materiału wideo dotyczącego Photoshop Lightroom 4 Beta...Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.plKomentarz
-
Polecam materiały video z linku, który podał Girraf. Bardzo fajnie i przejrzyście przedstawione informacje o nowym LR4C 350D + BG-E3 | S 8mm f/3.5 CS MC | C 18-55mm f/3.5-5.6 IS | C 50mm f/1.8 II | Pentacon 135mm f/2.8 MC | lampy Metz 36 C-2 | Phottix Tetra II Wireless Flash | Softbox, Parasolki, Statywy..Komentarz
-
Na filmiku Reichmanna podlinkowanego przez strideer'a jest wyraźnie pokazany RGB point curves, jest to chyba zagadnienie o które wnosił allxages tyle tylko, że porównałem ze swoją wersją bety i tej korekcji poszczególnych kanałów nie widzę :/
Masz rację RodArt, to wskazanie filmików przez Giraff'a jest super, tym bardziej że przedstawia Orwig
Ostatnio edytowany przez conti; 25392.Komentarz
Komentarz