Za ile kupiłbyś Photoshopa CS2/CS3 (PL/ENG)?
Zwiń
X
-
-
-
bardzo dziwne - jak to jest z tymi uaktualnieniami do PS CS2?
Wszedłem sobie na stronę sklepu Adobe:
nie wiem od czego mogę uaktualnić więc klikam "Unsure which upgrade?"
i co się pokazuje:
1. UPG from Photoshop CS, Photoshop 7 or earlier za 146.88 funtów
2. UPG from Photoshop LE, PhotoDeluxe or Photoshop Elements za 287.88 funtów
to ja się pytam dlaczego polscy dystrybutorzy nam tego nie oferują?
Jak pytałem, to tylko od wersji 6PS, ale już nie od LE, nie mówiąc już o Photoshop Elements.
podobnie jest w innym sklepie:
1. UPG from Photoshop CS, Photoshop 7 or earlier za 127.05 Euro
2. UPG from Photoshop LE, PhotoDeluxe or Photoshop Elements za 422.29 Euro
Faktem jest, że są to tylko wersje obcojęzyczne, nie polskie, ale to już jakby nieco mniejszy problem.Ostatnio edytowany przez strus_pedziwiatr; 7470.Komentarz
-
ojej.... czemu nie robią lepszych cen tylko pewnie z 40% większe niż w usa , czemu kręcą o wersjach do upgradu , czemu oni chcą przyciąć jak najwięcej szmalu czemu i czemu .... pewnie mają hotline z canonem polska
sorry ale nie mogę się powstrzymać od szyderstwa ....Komentarz
-
Pisałem wczesniej że jakis czas temu też w PL były UBG. dla niepełnych wersji .Wszedłem sobie na stronę sklepu Adobe:
nie wiem od czego mogę uaktualnić więc klikam "Unsure which upgrade?"
i co się pokazuje:
1. UPG from Photoshop CS, Photoshop 7 or earlier za 146.88 funtów
2. UPG from Photoshop LE, PhotoDeluxe or Photoshop Elements za 287.88 funtów
to ja się pytam dlaczego polscy dystrybutorzy nam tego nie oferują?
Jak pytałem, to tylko od wersji 5.5PS, ale już nie od LE, nie mówiąc już o Photoshop Elements.
podobnie jest w innym sklepie:
1. UPG from Photoshop CS, Photoshop 7 or earlier za 127.05 Euro
2. UPG from Photoshop LE, PhotoDeluxe or Photoshop Elements za 422.29 Euro
Faktem jest, że są to tylko wersje obcojęzyczne, nie polskie, ale to już jakby nieco mniejszy problem.Komentarz
-
Vitez lub Tomasz1972 - macie pełne wersje PS 6, więc czy moglibyście sfotografować/zeskanować płyty/okładki płyt i wstawić na forum,
aby następni potencjalni klienci Allegro widzieli jak takie oryginały powinny wyglądać? W ich imieniu z góry dziękuję:grin:Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
najlepiej wychodzi photoshop element cenowo oczywiscie brakuje troche krzywych ale cena!!!
a photoshop cs2 to i za 1000 za duzoAmator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.plKomentarz
-
Komentarz
-
Jak znajde to sfoce i dzis ok polnocy wrzuce (gorszej jakosci bo mam kiepskie oswietlenie w domu a sama 580tka tak rowno nie oswietle jak Tomasz
).
Ale cos mam glupie wrazenie ze wyladowal w piwnicy w pudle pelnym roznosci i nie bardzo mi sie bedzie chcialo isc
Komentarz
-
A już myślałem, że Vitez za jakimiś kotami (a raczej kotkami) gania i nie ma czasu...:wink:
A serio, to może lepiej wyszłoby skanowanie, o ile masz skaner pod ręką.Ostatnio edytowany przez strus_pedziwiatr; 7470.Komentarz
-
Komentarz
-
po dwóch dniach oczekiwania na e-mail potwierdzający taką cenę, zatelefonowałem właśnie do tej firmy i okazało się, że pomimo wyświetlania na ich stronie www ceny 2580, to gdybym to u nich chciał kupić w sklepie internetowym to bym dostał (ciekawe po ilu dniach, bo nie ma teraz tam kto na maile odpowiadać) powiadomienie, że w tej cenie teraz tego programu nie ma - jest o około 200 zł drożej. Czyli znowu klapa! Produkt podobno jest tylko u jednego dystrybutora i oni nic z tym więcej nie mogą zrobić, a cena na www wisi bo być może była zapowiedź dostawy i wtedy ją zmienili ale produktu nie ma - czyli znowu jakieś marne marketingowe wykręty!I jakaś jaskółka obniżki cen:
za 2580 zł brutto, znalezione dzięki:
http://www.bazarcen.pl/product_358033.html
Ciekawie też wygląda oferta na stronie:
za jedyne 2 złote, ale po wejściu głębiej w produkt jest już 2 868,16 zł...
Nieźle reklamują też tutaj:
Cena u nas: 2683.59 zł , ale po kliknięciu na napis "do koszyka" lub "zobacz opis" wyskakuje już: 2895.47 zł !
Co to się w tej Polsce dzieje w tych komputerowych/internetowych sklepach - żadna cena nie może być już chyba uznana za wiarygodną.Ostatnio edytowany przez strus_pedziwiatr; 7470.Komentarz

Komentarz