Nie no wypas. Nawet CMOSa nie wstawili do kompaktu
Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Nie wydaje mi się, żeby 7D był prawdą, jak pamiętacie a może nie koniecznie to było pogłoski o nim zanim wyszedł 5DmkII. Szukając nowych informacji natknąłem się na
Canon 60D specs
By PR admin | June 8, 2009
CanonRumors got some information on the Canon 60D, expected this Fall:
* 15.1 megapixels
* ISO 100-25600
* 7 fps
* Digic V
* Movie-mode: 1080p with 30 and 24fps
* Build in GPS for geo-tagging
* Only a SD-card slot (no CF)
* 148×109×75mm and 738g
Ale to nie muszą być prawdziwe dane, tym bardziej patrząc na datę. Chociaż to nie była jedyna strona w sieci gdzie właśnie taką specyfikację znalazłem, więc może coś w tym jest, poczekajmy jeszcze na oficjalne stanowisko Canona.
Chociaż... Marne szanse na premierę teraz czegokolwiek z lustrzanek. http://www.usa.canon.com/consumer/co...categoryid=101
Na tej stronie wybierając powershot zobaczymy dzisiejsze premiery, G11 i pozostałe. Wybierając EOS, niestety nowością jest nasz canon 500D. Czyli lipaOstatnio edytowany przez pawelbara; 18775.C7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8Komentarz
-
-
Może chociaż jakieś 1500D na otarcie łez
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
-
BUEHEHE, tak nędznego fake już dawno nie widziałem
Komentarz
-
Komentarz
-
to niekoniecznie jest takie głupie. szczerze mowiac jak z tego powodu zaplacilbym 40-50 dolarow wiecej do body to nawet bylbym zadowolony z tego ficzera. napisałem kiedys nawet silnik do obslugi tego i generowania tras z miniarutarami po google maps i powiem szczerze, mile to. ale jak ktos siedzi w studio to niekoniecznie
Komentarz
-
Wyobrażasz sobie pobór prądu z baterii jakby wbudować moduł GPS do aparatu? Nie ma szans według mnie, chyba że do Jedynek.to niekoniecznie jest takie głupie. szczerze mowiac jak z tego powodu zaplacilbym 40-50 dolarow wiecej do body to nawet bylbym zadowolony z tego ficzera. napisałem kiedys nawet silnik do obslugi tego i generowania tras z miniarutarami po google maps i powiem szczerze, mile to. ale jak ktos siedzi w studio to niekoniecznie
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
Jak jeszcze sobie nie wyobraziłeś to popatrz na ten kompakt Samsunga:
http://www.dpreview.com/news/0908/09...sungst1000.asp
100 dolarów tańszy niż właśnie zapowiedziany G11 i w przeciwieństwie do Canona ma wbudowany GPS i WiFi.Komentarz
-
I pewnie ze trzy zdjęcia zrobi zanim złapie sygnał z satelityJak jeszcze sobie nie wyobraziłeś to popatrz na ten kompakt Samsunga:
http://www.dpreview.com/news/0908/09...sungst1000.asp
100 dolarów tańszy niż właśnie zapowiedziany G11 i w przeciwieństwie do Canona ma wbudowany GPS i WiFi.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
No i jak zrobi ze trzy w międzyczasie to coś to zmienia? To jest tylko dodatkowa informacja w EXIF tak jak data, godzina, czy ogniskowa. Dla tych co lubią jeździć po świecie i robić zdjęcia z podróży jest to bardzo fajna sprawa w połączeniu z API Google Maps.
A jak wygląda taki układ GPS można zobaczyć na obrazku
Komentarz
-

Komentarz