Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
napięcie sięga zenitu, panie turek kończ pan ten mecz.... niestety czekamy na dogrywkęJestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Komentarz
-
-
juz kiedys mialem. Lexmarka. bedzie z 10 lat temu
moj kumpel rzucil kiedys tekstem "nie robmy sobie jaj z pogrzebu". w kontekscie tych "premier" pasuje jak ulal...
nie no... serio... z obiektywnego punktu widzenia to to jest totalny ziew. a, przypominam, mialo dac po jajach jak sloik wiagry
Komentarz
-
-
Nie twierdzę że jest to nie wiadomo jak potrzebne, ale ja bym się nie obraził na współrzędne zapisane w exifie. Czasami, przynajmniej dla mnie, byłoby to użyteczne.
Mało spazmów nie dostałem jak mi przypomniałeś głos tej paskudnej baby
:-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
To niestety znów pokazuje, że Canon sobie gra na nosie - bo może. W obecnym kryzysie byłaby to bardzo smutna konstatacja. Mam jednak nadzieję (nie bez podstaw), że to nie wszystko w tym roku.Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
a pewnie, ze nie wszystko. nie ma przeciez zamiennikow PS A1100 i A2100, a ta linia jest odswiezana co pol roku, i te nowe modele musza sie jeszcze pojawic. jeszcze w sierpniu :-?Komentarz
-
Poza tym było gdzieś oficjalne źródło, że ma być ponad 100 nowości/* na jesieni. Nie wiem czy ktoś liczył ale chyba jeszcze zostało
.
/* - a i proszę mi tu kalkulatorami nie ubliżać
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
-
No coż... dzisiaj zamiast canona mamy canonowiczajuz kiedys mialem. Lexmarka. bedzie z 10 lat temu
moj kumpel rzucil kiedys tekstem "nie robmy sobie jaj z pogrzebu". w kontekscie tych "premier" pasuje jak ulal...
nie no... serio... z obiektywnego punktu widzenia to to jest totalny ziew. a, przypominam, mialo dac po jajach jak sloik wiagry
40d/5dIV/R/R6 15/2.8 28/1.8 50/1.8 85/1.4
www.mslezak.pl/blog/Komentarz
-
Komentarz