Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
po pierwsze to jedno zrodlo podalo, ze jutro, a duzo ze 1.09. po drugie te specyfikacje sa jakies dziwne. ani nie wierze w FF ani w drugiego joyaA jutro podobno premiera 1D MkIV....
16mp FF
DIGIC V (Dual)
10fps
61AF Points (Somewhere around 20 selectable)
100% ViewFinder
3″ VGA LCD (It’s mentioned OLED is a possibility, it exists in test cameras)
SD/CF Slot
1080p Movie (24p, 25p, 30p)
New Lighter Battery
Ergonomic Changes (2nd Joy Stick Type Controller)

Komentarz
-
Komentarz
-
napięcie rośnie.... ostanio wszyscy kupowali 60D vel 7D teraz wszyscy w napięciu liczymy kasę nie puścili 7D może starczy na 1D MkIV
komitet kolejkowy trzeba będzie założyć
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
ja tam słaby jestem w te spekulacje sprzętowe ale ta specyfikacja byłaby najgorsza z punktu widzenia Canona, zarżnięcie 5dmkII i 1Ds3 w jednym, to już nawet nie strzał w kolano to świadomy postrzał prosto w krocze ;-)A jutro podobno premiera 1D MkIV....
16mp FF
DIGIC V (Dual)
10fps
61AF Points (Somewhere around 20 selectable)
100% ViewFinder
3″ VGA LCD (It’s mentioned OLED is a possibility, it exists in test cameras)
SD/CF Slot
1080p Movie (24p, 25p, 30p)
New Lighter Battery
Ergonomic Changes (2nd Joy Stick Type Controller)
pozdrawiam
TomekKomentarz
-
To ja zmienię trochę temat zobaczyłem reklamę kolejnego taniego obiektywu nie wiem czy było ,ale wrzucam.

14mm 2.8 jeżeli jakość była by dobra i pod FF to będzie kolejny hit.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
-
Jak obrzydliwe, to nie czytaj. Wątki ze zdjęciami są gdzie indziej. Tu się dyskutuje o tym, jakie nowości Canon zaserwuje/dopiero co zaserwował/jakie chcielibyśmy, żeby zaserwował. Nie każdego to musi interesować, ale spójrz na liczbę postów i znajdź choć 30, które są o zdjęciach
Komentarz
Komentarz