A domniemanie niewinności?
Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
-
Właściciel powinien odpowiadać za pojazd. Kropka. Przeniesienie odpowiedzialności na kogoś innego tylko na podstawie umowy lub udowodnienia że było inaczej. Zdaje się, że tak samo jest z bronią i nikt nie protestuje.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiA domniemanie niewinności?650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Ostatnio rozbrajają mnie problemy KLAN'owe... Chyba każdy zna przygody Maćka z piwem... A czy ktoś zna problemy Bożenki z chłopakami / narkotykami?
Komentarz
-
Co to jest, o co w tym chodzi?Zamieszczone przez yogi-bearOstatnio rozbrajają mnie problemy KLAN'owe... Chyba każdy zna przygody Maćka z piwem... A czy ktoś zna problemy Bożenki z chłopakami / narkotykami?
http://video.google.com/videoplay?do...01850985644111
Wygląda to jak takie scenki ze statystami kręcone na szybko na potrzeby jakiegoś programu dokumentalnego. Kiedyś były takie w 997.Komentarz
-
-
-
Taka nasza szara rzeczywistość. Smutne, ale prawdziwe.Zamieszczone przez perqsistaCanon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
-
Zamieszczone przez GaGacek
GaGacek ja wysylałem koperte babelkową z Krakowa do Wrocławia (oczywiście priorytet). Po tygodniu poszedłem na poczte.. i pytam sie co i jak. Powiedzili, że po 2 tyg. mogę złozyc reklamacje.. Jak wysyłałem to mi gwarantowali, że na nast. dzień, albo za 2 dni będzie na 100%. W sumie doszła po 3 tyg... I poczta za to nie odpowiada.Komentarz

Komentarz