250 zł ? a nie powinno być co łaska
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
W połowie marca zakończył się kurs liturgiczny w Warszawie.
Jeżeli ktoś chce zeskanuję książeczkę "Fotograf i kamerzysta w czasie sprawowania liturgii". Książeczka stanowi skrót wszystkich wiadomości podawanych w czasie kursu.
gg: 4147501Komentarz
-
Dobrze by było zapoznać się z tym tekstem bo przecież może nie zawodowo ale większość z nas zetknie się z problemem wykonania kilku zdjęć w kościele przy różnych okazjach. Nie dało by się jej treści zamieścić tutaj?Komentarz
-
W Łodzi faktury dla chętnych, a wszyscy dostali paragony fiskalne. Jedyny problem to konieczność wpłaty gotówką (nie było terminala na karty). I zaświadczenie bezterminowe, identyfikator zalaminowany.
A do tego takie filmiki: ;-)
Komentarz
-
Pro
Szkoda że u nas nie były bezterminowe...
Co do filmików to tak najlepiej gdyby kamerzysta i fotograf byli niewidzialni
Komentarz
-
Ja bym się chętnie wybrał bo dotąd śmigam bez ale dla "świętego" spokoju
bym sobie zrobił tylko że u mnie nie organizują... właśnie wysłałem pytanie do diecezji.
Nie wiecie czy można robić w innej niż się przynależy lokalnie?Czarna puszka i kilka słoików... i teraz jeszcze słoneczko
------------------------------------------------------
Jakby ktoś mnie szukał to jestem na FB
http://www.facebook.com/grzegorz.malinowskiKomentarz
-
-
Do szczecina na jutro nie dojadę... zwłaszcza że mam dwie sesje na weekendzie... ale dostałem info z diecezji w Rzeszowie...
Dzień dobry,
Kurs organizowany jest dwa razy do roku (kwiecień, grudzień), w zależności od liczby osób chętnych. Obecnie zgłosiło się jeszcze niewiele osób.
Informacje w sprawie kursu zamieszczone są na stronie www.instytut.rzeszow.pl w zakładce "Aktualności" - Kurs dla fotografów i kamerzystów liturgicznych.
Czy zawiadomić Pana mailem, gdy termin kursu zostanie ustalony?
Z poważaniem
Magda Urbańska
Instytut Teologiczno-Pastoralny w Rzeszowie
tel. (17) 852-89-88 wew. 10
[email protected]
... mam tak samo Bartas też biegałem bez, w Rzeszowie nie sprawdzają i znam już trochę księży
ale coraz częściej robię gdzieś poza i nie chce mi się robić z siebie idioty przed PM jak mnie ksiądz za balaski nie wpuści... :-?
Czarna puszka i kilka słoików... i teraz jeszcze słoneczko
------------------------------------------------------
Jakby ktoś mnie szukał to jestem na FB
http://www.facebook.com/grzegorz.malinowskiKomentarz
-
Poniżej link do skanu.
Nie jestem mistrzem skanowania ale wszystko widoczne.
Jak wygaśnie dajcie znać.
http://www.sendspace.pl/file/c31757e060c6c061449984a
Mam nadzieję, że wszystko działa.Komentarz
-
A nie można na jakiś darmowy serwer wrzucić. Rozumiem że to tylko 2 zł ale nie mam przy sobie telefonu .Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
-
Dobra, .. bo ja się nie znam
.
Zaraz spróbuję coś ogarnąć.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Komentarz
Komentarz