Zarabianie na zdjeciach
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
A to fajnie mialas dobry pomysl. Ciekawe bo wlasnie doladowalem tam troche zdjec a oni ostatnio naprawde szaleja z akceptacja. Ciekawe ile mi odrzuca
Bo wszedzie juz sa te same :wink:
Komentarz
-
Mi też odrzucili zdjęcie na SX, za nieodpowiednie tło
Tylko, że ja kurcze nie wiem, co w tym tle jest nieodpowiedniego????
http://www.dreamstime.com/orange-chr...l-image3336447Komentarz
-
Na Stockxpert wrzuciłem wczoraj 5 fotek. 3 przeszły, 2 nie (nie potrzebują takich). Najśmieszniejsze, że z dwóch bardzo podobnych, przeszła ta, moim zdaniem, dużo gorsza. Szkoda.30D + szpargałyKomentarz
-
Komentarz
-
Jest brudne w lewym, dolnym roguMi też odrzucili zdjęcie na SX, za nieodpowiednie tło
Tylko, że ja kurcze nie wiem, co w tym tle jest nieodpowiedniego????
http://www.dreamstime.com/orange-chr...l-image333644730D + szpargałyKomentarz
-
Juz kilkakrotnie to sie powtarza u roznych osob ze akceptuja na stockach zdjecia ktore wg autorow sa najgorsze z wyslanych. maja zdecydwanie inny gust
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ludzie którzy sprawdzają zdjęcia do akceptacji na stokach nie są idealni. To są zwyczajni ludzie, którzy siedzą przed komputerem i przeglądają zdjęcia cały dzień, być może że maja jakiś program, który im pomaga. Nie wiem ila ja sam bym tak wytrzymał, dlatego trzeba ich zrozumieć. Trzeba zwracać uwagę na zdjęcia, które się wysyła. Na stokach nie liczy się ilość ale jakość!Komentarz
-
Miałem taki przypadek na FOTOLII.
Średnio mam 70 -80 % akceptacji a na fotolii zdarzało mi się że jakiś frustrat odrzucał mi 99% zdjęć.
Prawdą jest, że to są tylko ludzie
Można wysyłać te same fotki kilka razy, pod warunkiem że nie przyślą nam ostrzeżenia!
Więc życzę powodzenia.Komentarz
-
Kurde...widze, ze zeby przyjeli fotki, trzeba miec niezle nerwy i cierpliwosc
Jest na forum jakis faq (nie znalazlem nic procz wyostrzania) , ktory opisuje, co trzeba sprawdzic/zrobic, zaczym sie fotki wysle na stocka ? w jakich formatach itp itd ? Mysle, ze pomoglo by to nie tylko mi
Komentarz
-
Kurde...widze, ze zeby przyjeli fotki, trzeba miec niezle nerwy i cierpliwosc
Jest na forum jakis faq (nie znalazlem nic procz wyostrzania) , ktory opisuje, co trzeba sprawdzic/zrobic, zaczym sie fotki wysle na stocka ? w jakich formatach itp itd ? Mysle, ze pomoglo by to nie tylko mi
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-

Komentarz