Zarabianie na zdjeciach

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rachwal
    Bywalec
    • 2006
    • 125

Zamieszczone przez robgr85
    w ostatniej seri przyjęli 8/10 zdjęć... a taka skuteczność naprawdę poprawiła mi humor...
    U mnie dzis 10/10, chyba mieli jakis wyjatkowy dzien w IS

Zdecydowanie poprawia humor
    obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• fotoaloja
      Bywalec
      • 2007
      • 203

no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
      (ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
      canon 400D+50mm /f1.8

Komentarz

• rypson
        Bywalec
        • 2007
        • 225

buuuuuu po takim fajnym zarobku dzisian odrzucili mnie w Stock Expert ( za miesaic drugie podejscie... dziwne wyslalem zdjecia ktore na innych stockach chodza dobrze... no nic takie stocki...

Komentarz

• Sielan
          Bywalec
          • 2006
          • 127

a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
          30D + szpargały

Komentarz

• robgr85
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1719

Zamieszczone przez Sielan
            a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
            a gdzie te fotki wrzuciłeś?
            Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• rachwal
              Bywalec
              • 2006
              • 125

Zamieszczone przez fotoaloja
              no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
              Dzieki. Ja osobiscie najbardziej dumny jestem z motylka, bo robilem go z lewej reki, motyl siedzial na mojej prawej, a spust migawki zwolnilem malym paluszkiem :P

Zamieszczone przez fotoaloja
              (ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
              Sie udus, sie ;P
              obecnie na forum stock photography - banki zdjęć - przepisy kulinarne - zdjęcia z wycieczek rowerowych

Komentarz

• Karolwe

no tak sobie oglądam wasze zdjęcia i powiem że naprawde mi sie podobają Fajna jesienna tematyka u fotoalaji i rachwala.
                ja mam pare na kilku stockach ale na IS i SX to chyba nie mam szans sie dostać cięgle coś im nie pasuje... Najlepsza jest chyba fotolia zarobiłem na niej już prawie 3$ !! hehehe jak chcecie to zobaczcie moje fotki może mi coś doradzicie co robie nie tak jak trzeba.. http://www.fotolia.com/p/200424136

Komentarz

• sergi
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 413

Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.

PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
                  5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                  :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                  :: Motywy wordpress

Komentarz

• Karolwe

Zamieszczone przez sergi
                    Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.

PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
                    No naprawde dzięki za pochwałe jestem w szoku że podobają Ci sie moje pomysły sądziłem że raczej spotkam sie z ironicznym usmiechem... w sumie dopiero zaczynam i bede starał sie powiekszac swoj zbiór. Nie mam co prawda poczciwego sprzętu (po prostu mnie na niego nie stać) ale bede sie starał realizować swoje pomysły Na Shutterstocka sie nie moge jeszcze zapisać bo nie mam ważnego paszporu a na razie nie ma sensu zebym go wyrabiał bo przeprowadzam sie za kilka miesięcy i zmienią sie moje dane. Naprawde Dzieki za pochwałe od razu zyskałem motywacje:-D

Komentarz

• Skorupiak

W paszporcie nie masz zapisanego miejsca zamieszkania, takze mozesz smialo wyrabiac, a zmiana miejsca zamieszkania nie wplynie w ogole na to nie wplynie

btw, ciekawe fotki

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

@karol - fotki masz naprwdę fajne... mało ich, ale dobre :> rób więcej bo masz fajne pomysły...

Robert

Komentarz

• Sielan
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 127

a gdzie te fotki wrzuciłeś?
                          Na razie kilka na fotolię i SS, jedno na IS, po czym poszedłem spać Samo robienie jest przyjemne, ale obróbka zajmuje sporo czasu. Dziś pierwszą partię wrzuce na pozostałe stocki i zajmę się resztą. Jesienne klimaty może nie są chodliwe, ale przyjemne i może coś z tego wpadnie. Ale najpierw muszę dotrzeć do domu.
                          30D + szpargały

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez Sielan
                            Na razie kilka na fotolię i SS, jedno na IS, po czym poszedłem spać Samo robienie jest przyjemne, ale obróbka zajmuje sporo czasu. Dziś pierwszą partię wrzuce na pozostałe stocki i zajmę się resztą. Jesienne klimaty może nie są chodliwe, ale przyjemne i może coś z tego wpadnie. Ale najpierw muszę dotrzeć do domu.
                            jest jesień więc myślę że szanse na sprzedaż jesiennych fotek są teraz wyższe niż w innych porach roku...

odnośnie sx to faktycznie mają jakieś problemy ze sobą... dają głupie powody żeby odrzucać fotki... np dla poniższej napisali mi że tło nie jest wystarczająco białe (!) [albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem/monitorem albo oni...]

jeśli chcecie zobaczyć w powiększeniu to kliknijcie sobie...

Ostatnio edytowany przez robgr85; 10571.

Komentarz

• rachwal
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 125

IMO jest wyrazny (czy mniej wyrazny) gradient z lewej na prawa. Jesli napisales, ze jest "isolated" to mogli odrzucic

Ja zawsze moj LCD w lapku przechylam pod opowiednim "dziwnym" katem, wtedy widze czy cos z tlem jest nie tak ... Bardzo dobra metoda przy LCDekach.

Komentarz

• pixelman

jest jesień więc myślę że szanse na sprzedaż jesiennych fotek są teraz wyższe niż w innych porach roku...

odnośnie sx to faktycznie mają jakieś problemy ze sobą... dają głupie powody żeby odrzucać fotki... np dla poniższej napisali mi że tło nie jest wystarczająco białe (!) [albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem/monitorem albo oni...]

Zgadza się nie jest białe, po za tym widać dość ostry cień, nie powinno przejść jako isolated.

Komentarz

Pracuję...