na istocku rewelacją jest sprzedawanie grafik wektorowych, 60% zysku tam mam właśnie z takich prac, ale plików nie mam za dużo wystawionych
Zarabianie na zdjeciach
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
heh to chyba jednak zarejestruje się na mamę
ps: nawet nie wiedziałem że moja mam ma paszport lol350DKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
słuchajcie, a czy jest sens pisać w słowach kluczowych całe wyrażenia?
np. jeśli wrzucam gałązkę sosny to czy warto wpisać tak:
pine, branch, pine branch ...... itd.
czyli czy dawać różne możliwości czy po kolei same pojedyncze wyrazy, nie łączyć ich w wyrażenia?
jak myślicie?canon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
ciekawe pytanie... wydaje mi się że nie jest to konieczne... powtarzasz dwa razy to samo, a w tym miejscu mogłabyś dać jakieś inne słowa-klucze.słuchajcie, a czy jest sens pisać w słowach kluczowych całe wyrażenia?
np. jeśli wrzucam gałązkę sosny to czy warto wpisać tak:
pine, branch, pine branch ...... itd.
czyli czy dawać różne możliwości czy po kolei same pojedyncze wyrazy, nie łączyć ich w wyrażenia?
jak myślicie?Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
no właśnie, zatem kolejne pytanie: czy istnieje na stockach jakieś ograniczenie ilości słów kluczowych, czy ma to znaczenie w sensie negatywnych jeśli dowalę dużo słów i wyrażeń?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
* w sensie negatywnymcanon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
pod warunkiem ze ktos nie bedzie szukal calego wyrazenia wpisujac go w cudzyslowiach:
vs
Komentarz
-
są ograniczenia. np na shutter 50 słów, gdzie indziej 85. Ale są.
Zdjęcie może zostać odrzucone z powodu złych słów kluczowych, które nie mają wiele wspólnego z daną fotografią.5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
a te słowa kluczowe pisze się po przecinkach?
mam przygotowane słowa, zapisane w notatniku po przecinkach, zanim zapiszę plik w formacie XMP, aby go potem wczytać w photoshopie to mam usunąć przecinki?
nigdy nie robiłam słów kluczowych, a nie chcę osobnego programu do tego, sądzę, że wystarczy photoshop, tylko chcę mieć pewność, że robię wszystko prawidłowocanon 400D+50mm /f1.8Komentarz
-
na mojej stronie masz napisane jak dodawać słowa kluczowe w photoshopie. nie mam pojecia co to format xmp :P, jak wrzucisz wyrazy do photoshopa po przecinkach to samemu zmieni ci je na średniki więc nie masz o co się bać.a te słowa kluczowe pisze się po przecinkach?
mam przygotowane słowa, zapisane w notatniku po przecinkach, zanim zapiszę plik w formacie XMP, aby go potem wczytać w photoshopie to mam usunąć przecinki?
nigdy nie robiłam słów kluczowych, a nie chcę osobnego programu do tego, sądzę, że wystarczy photoshop, tylko chcę mieć pewność, że robię wszystko prawidłowoLoty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
Czy może ktoś, coś wie o Dreamstinie. Diabli go wzięli czy co...Zręczne ręce i nic więcej oprócz Canona Eosa 20DKomentarz
-
-
Dreamstime diabli wzięli.
Tu jest wątek na ten temat. Achilles to jeden z ichnich adminów. Mam nadzieję, że szybko to naprawią, bo czekam na przelew od nich.Komentarz
-
No to miałam szczęście - mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać więc porobiłam pay requesty na stockach w poniedziałek
.
Komentarz
Komentarz