Odp: valuebasket.pl
valuebasket.pl
Zwiń
X
-
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę. -
destro_thai, kupiłeś w końcu to 6D w valuebasket?
Bo cashback się skończył w Canonie i już tak bardzo się nie opłaca kupić w polskim sklepie.
Sam się zastanawiam nad zakupem bo jakby nie było 4900 to cena bardzo zbliżona do używek.
Kupował ktoś w valuebasket niedawno?6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685Komentarz
-
Komentarz
-
Przeciez za 4999 masz na allegro nowe 6d od Kristopherosa lub Gandini z gw. honorowana w PL...Komentarz
-
No powiem Ci że szukam na allegro i Gandini ma ten aparat za 5400 a Kristopheros ma używany aparat za 5k złotych.
Także nie wiem jak szukałeś ale ja nie widzę nówki za 4999.6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685Komentarz
-
Fotosoft ma za 5499 - nie znam sklepu, no ale piszą, że dostajesz paragon lub fakturę, więc lepiej tak kupić i spać spokojnie.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Cichy masz chyba siłę przebicia albo ja nie jestem cierpliwy i kupiłem na allegro nowe 6D od WhiteCamera z Częstochowy za 5349 zł z gwarancją i paragonem.6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685Komentarz
-
Zobacz post z 14.12.2015. Oddali kasę i wysłali obiektyw. To nie jest firma która chce kogoś oszukać. Cierpliwości. Albo tanio albo szybkoKomentarz
-
Trzeba dodać z Chińczycy mieli teraz nowy rok, także praktycznie nikt nie pracował i graty które zamawiałem w styczniu dopiero teraz zostały nadane.
Także taki okres.
Mnie bardziej zależało na gwarancji niż czasie realizacji.6d | 5d mk2 | S35/1.4A | C85 1.8 | Z18 2.8 Fish | Metz 52 | YN 685Komentarz
-
W Chinach wiele osób nie pracuje do 2 tygodni po nowym roku, także zanim wszystko wróci do normy to jeszcze trochę minie.Komentarz
-
Komentarz
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Mi niestety nic nie posłali, tylko zwodzili. Założyłem spór w PayPal i pieniądze miałem po 3 dniach spowrotem. Kupiłem o 600zl drożej na allegro ale na FV i z dwuletnią gwarancją, więc mam lepiej już po samych podatkach.10D + StuffKomentarz
-
zwijają się, bo nie ma nowych aukcji mi odpowiedzieli lakonicznie "Niestety na ten moment nie wystawiamy nowych aukcji na platformie allegro. " a interesuję się bo jak u nich sigma 85 1.4 kosztuje 2650zł za na allegro używaną chcą 2699 to kurde szkoda , ze sie zwijają bo to zawsze bezpieczniej było kupić od nich przez allegro niż przez ich sklep a taka opcja teraz została. Z drugiej strony nie rozumiem sprzedajacych używany taki obiektyw, nie wiedzą ze niedługo wyjdzie 85 z serii art i wtedy to za 2k nie sprzedadzą swoich używanych?Ostatnio edytowany przez stempel74; 49163.Komentarz
-
To "zwijanie się" z allegro chyba związane jest z zapowiedziami opodatkowania handlu w internecie, ale może się mylę. Podobno pis się z tego wycofał, ale kto ich tam wie...Komentarz
Komentarz