Podejrzane aukcje na Allegro II
Zwiń
X
-
-
Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
wałek ?
CANON 24-70/2.8L II NOWY GWARANCJA OKAZJA (6784152792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Komentarz
-
Trudno powiedzieć. Tez chciałbym prezenty za 7 tys dostawać, nawet nietrafione
Komentarz
-
Masz możliwość odbioru osobistego i zapłaty przy odbiorze.Komentarz
-
-
W aukcji nie trzeba podawać telefonu ani maila. Nie każdy też odbiera pocztę co godzinę. Widzę, że aukcja kończy się jeszcze dzisiaj. Bez odzewu ze strony sprzedającego bym sobie darował.Komentarz
-
Witam, ta aukcja wydaje mi się podejrzana: Obiektyw Canon EF 16-35mm f4.0L IS USM (6802214845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Komentarz
-
To może zdradzisz dlaczego?Witam, ta aukcja wydaje mi się podejrzana: Obiektyw Canon EF 16-35mm f4.0L IS USM (6802214845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Komentarz
-
Tak mi się wydaje, resztę pozostawiam waszej ocenie.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaKomentarz
-
Zna ktoś użytkownika na allegro Acousticend i może coś o nim powiedzieć? Gość ma od dawna konta, sprzedaje Canona i hifi i nie wiem czemu, ale ma kilka różnych kont. Prawie na wszystkich aukcjach ten sam styl opisu i sprzęt przeważnie idealny.
przykładowa jego aukcja Canon EF Zeiss Planar ZE 100 mm f /2.0 Macro (6796269418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Komentarz
-
z tym nie prowadzeniem działalności to trochę przesadził
w wielu firmach występuje, większość w stanie upadłościNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
W ramach planów porzucenia bezlusterkowego Olka i powrotu do lusterkowca, natrafiłem na takie cudo:
AparatCanon50D+ 2 obiektywy Canona +2 torby-okazja (6796969476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale to coś zbyt piękne by było możliwe za 3k. Sprzedający od ponad roku nieaktywny. Brak przesyłki za pobraniem. Jaka jest opinia Szanownego Grona Forumowiczów?Komentarz
-
Pytałes o pobranie, zapłacisz za to ? Co ci da pobranie ?W ramach planów porzucenia bezlusterkowego Olka i powrotu do lusterkowca, natrafiłem na takie cudo:
AparatCanon50D+ 2 obiektywy Canona +2 torby-okazja (6796969476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale to coś zbyt piękne by było możliwe za 3k. Sprzedający od ponad roku nieaktywny. Brak przesyłki za pobraniem. Jaka jest opinia Szanownego Grona Forumowiczów?
50D-800zł, 70-200-1500zł, 18-55-200zł to wychodzi 2500 zł. Reszta, czyli grip i bateria to 500 zł. Co w tym podejrzanego ?Komentarz
-
Co sądzicie o tym obiektywie?
Canon EF 70-200 2,8 L USM (6810966152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Coś warty, czy lepiej kupić używanego tamrona lub sigmę za te kilka złotych mniej?Ostatnio edytowany przez abi85; 52527.Komentarz
-
To wątek podejrzane aukcje. Jest w opisie napisane, że to szrotCo sądzicie o tym obiektywie?
Canon EF 70-200 2,8 L USM (6810966152) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Coś warty, czy lepiej kupić używanego tamrona lub sigmę za te kilka złotych mniej?Komentarz
Komentarz