Fotoksiazka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • crazy
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1554

A więc tak. Moge się wypowiedzieć o fotoalbumie z NF. Przyjechał do mnie własnie album pokazowy z moimi zdjątkami. Jakość zdjęć zamieszczonych w albumie jest na bardzo wysokim poziomie, zarówno jakość wykonania samego albumu także. Domówiłem Czarną Gwiazdę, bo jakoś MZ dodaje elegancji całemu albumowi. Sam album był bardzo dobrze zapakowany; folia bąbelkowa, w około styropian, wszystko to w dopasowanym kartonie owiniętym czarną folią 2 razy. Zmieniłem mojego obecnego dostawce albumów i jestem mocno zadowolony ze zmiany. Cena kiedyś wydawała mi się wysoka, ale po zobaczeniu jak wygląda produkt końcowy, uważam w tym momencie że jest niska. Na prawdę wszystko na najwyższym poziomie a jakość mówi sama za siebie.

Polecam niezdecydowanym
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Komentarz

• horak
      Uzależniony
      • 2010
      • 589

Jaki kolor okładki zamówiłeś na pokazowy ? E4 ?
      Ja chcę zrobić pokazowy na C10 - bardzo ciemny brąz. Widziałeś może ten kolor na żywo ? Co znajduje się na 4 rozkładówkach bonusowych ?

To prawda czarna gwiazda robi wrażenie.

Komentarz

• crazy
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1554

Zamówiłem właśnie E4. Mam w domu próbnik kolorów okładek więc wieczorem moge Ci odpisać jak wyglada. Na 4 rozkładówkach bonusowych masz opis oferty z podziałem na okładki itp. Dzię będe robił zdjęcia owego albumu(taki mam bynajmniej zamiar) to będe mógł podac linka do owych 4 stron

Komentarz

• horak
          Uzależniony
          • 2010
          • 589

Też mam ten próbnik ale czasami na małym skrawku ciężko jest sobie to wyobrazić. Jakie upodobania mieli twoi klienci co do koloru okładki ? Często decydowali się na czerń ? bo moi jakoś bardziej lubowali w jaśniejszych. Gdybym nie widział E4 na albumie to po samym próbniku bym go nie zamówił, a w całości wygląda bardzo elegancko.
          Ostatnio edytowany przez horak; 34022.

Komentarz

• crazy
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1554

U mnie wszyscy wybierają własnie ten ciemny + Czarna Gwiazda

Komentarz

• horak
              Uzależniony
              • 2010
              • 589

crazy , jak będziesz miał chwilę to proszę puść link do tej okładki.

Komentarz

• crazy
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1554

Włąsnie zabieram się za focenie albumu, więc efektami się podzielę później lub jutro

Komentarz

• crazy
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1554

OK zdjęcia zrobione. Wywołam RAWy i wrzucę tutaj zdjątka

Komentarz

• crazy
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1554

a więc moi drodzy , udało mi sie zrobić kilka zdjęć albumu z NF

pod tym linkiem można je zobaczyć(dałem trochę większe aby były wyraźniejsze do oglądania)

Komentarz

• Goomis
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1893

Zamieszczone przez crazy
                      A więc tak. Moge się wypowiedzieć o fotoalbumie z NF. Przyjechał do mnie własnie album pokazowy z moimi zdjątkami. Jakość zdjęć zamieszczonych w albumie jest na bardzo wysokim poziomie, zarówno jakość wykonania samego albumu także. Domówiłem Czarną Gwiazdę, bo jakoś MZ dodaje elegancji całemu albumowi. Sam album był bardzo dobrze zapakowany; folia bąbelkowa, w około styropian, wszystko to w dopasowanym kartonie owiniętym czarną folią 2 razy. Zmieniłem mojego obecnego dostawce albumów i jestem mocno zadowolony ze zmiany. Cena kiedyś wydawała mi się wysoka, ale po zobaczeniu jak wygląda produkt końcowy, uważam w tym momencie że jest niska. Na prawdę wszystko na najwyższym poziomie a jakość mówi sama za siebie.

Polecam niezdecydowanym
                      Jedyna rzecz jakiej w sumie nie robią w Bydzi to ta czarna gwiazda (już nie wspominam o tych dwóch materiałowych rozbiegówkach o które susze im głowę od samego początku :P)
                      Też mi się podoba ale mam poważne wątpliwości co do hmm wytrzymałości.
                      Pleksi z połyskiem bardzo łatwo się rysuje więc no nie wiem.
                      No i znowu te sztywne okładki. Ble jak karton obleczony skórą...
                      5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• crazy
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1554

ja jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak będzie w praniu

Komentarz

• horak
                          Uzależniony
                          • 2010
                          • 589

Crazy,

Mam pytanie czy na twoim pokazowym albumie w okładce znajduje się niewielkie wytłoczenie: "Fotoalbum pokazowy" ponieważ na ich stronie jest napisane, że musi ono być ? Można np. dać nazwę swojej firmy bo taką widzę u Ciebie ?

Komentarz

• crazy
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1554

na samym końcu jest grawer "fotoalbum pokazowy" zapomniałem zrobić tego zdjęcia, sorki

Komentarz

• horak
                              Uzależniony
                              • 2010
                              • 589

Wielkie dzięki. Mi się podoba. Wiem, że na żywo wygląda na pewno jeszcze lepiej.

Komentarz

• crazy
                                Pełne uzależnienie
                                • 2007
                                • 1554

oj wygląda zdecydowanie lepiej. Zdjęcia wyglądają wspaniale , warto zapłacić za taki album

Komentarz

Pracuję...