Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Nocny zlot Civic Klubu - jak robić zdjęcia wg was?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A co w tym przypadku bedzie zle ? No chyba ze nie spuscisz wody i bedzie godzic w uczucia i poglady ludzi ogladajacych. Akurat zdjecia z takich wypadow to temat dlugi i szeroki. Nie uwazam ze te zdjecia sa super, nie uwazam ze sa do ****, sa po srodku skali. Naprawde, nie wiem o co chodzi w tym momencie Twojej osobie. Ktos ma inna wizje, i dzieki temu zdjecia sa inne, a nie ciagle takie same jak wszystkich. Akurat zarowno z CKPL mam troche wspolnego i wiem ze chlopaki lubia po miescie pozytywnie poswirowac w granicach prawa i rozsadku. To nie jest zlot klasykow jezdzacych 40km/h. Swoja droga, im wieksza predkosc, tym krotszy czas migawki by nie poruszyc a miec jednoczesnie dynamike na zdjeciu. Fakt ze swiatla musi wystarczyc ale to autor na pewno wie.

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta

Lampe miałeś z jakimś dużym softem czy waliłeś na czyściocha?
    Pewnie mial technokran zamocowany na wozie technicznym, wypakowanym sprzetem, z zalozonym softboxem 2 na 2 metry jadac i trzymajac aparat przez okno. Czy Ty chociaz raz robiles zdjecia w nocy jakiegos klubu motoryzacyjnego ? Bo pytanie czy mial duzy soft w takim temacie jest raczej dziwne.
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 23-08-2011 o 17:15

Uprawnienia umieszczania postów