to nie rób serii, zrób 1 ale dobre i będzie dobrzezrób je w rawie a możliwosci wyciagniecia tego co trzeba będzie znacznie więcej a w dodatku lepiej
Nie musisz mocować statywu do dachu, ja ci tylko podpowiedziałem, są przyssawki ktore wystarczy lekko zmodernizować aby przytroczyć do nich aparat w wyniku czego takie coś można przyssać do szyby bądź karoserii,
Lampe miałeś z jakimś dużym softem czy waliłeś na czyściocha?
Samochód drży ale pomyśl co bybyło gdybyście jechali znacznie wolniej przy czym móglbyś wydłużyć czas otwarcia migawki i uzyskać efekt jakgdyby auto jechało szybko przy czym nie msuielibyscie wcale wielkiej odległosci pokonywać a dodatkowo autem znacznie mniej by trzęsło
Z sanek czy nie sanek, jeżeli chcesz uzyskać jakiś efekt to nie tlumacz się żę robiłeś to z sanek z wyzwalacza zcy z kabla, uważam że jeżeli podchodzi się do jakiegoś tematu/sesji zdjęciowej to powinno się do tego przygotować w taki sposób aby zdjecia wyszły jak najlepsze takie jak w zamierzeniach , a tak chyba nie jest? Oczywiście napewno jesteś zadowolony z efektu który uzyskałeś inaczej byś tego nie pokazywał jednak oboje wiemy że można zrobić to lepiej nie uzywając przy tym jakiegoś znacznie wymyślnego i drogiego sprzętu uwierz mitroche inaczej podejdź do tematu, zeby zdjęcie wyglądało dynamicznie wcale nie trzeba dawać 130km/h na ulicy uwierz mi
![]()