A po co miałbym pokazywać światu ich tablice? Lepiej dmuchać na zimne. Ciekaw jestem jak byś je zrobił żeby szumu nie było.
Z jazdy robione kitem, stabilizacja się przydała, dość szeroki kąt też.
A po co miałbym pokazywać światu ich tablice? Lepiej dmuchać na zimne. Ciekaw jestem jak byś je zrobił żeby szumu nie było.
Z jazdy robione kitem, stabilizacja się przydała, dość szeroki kąt też.
C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Jakiś czas temu Policja złapała grupkę złodziei samochodów, którzy przyznali, że namierzali auta przez opisy na forach. I mnie to razi(zamazywanie tablic), no ale żyjemy w Polsce..
A mi to raczej wygląda na jakąś niczym nieuzasadnioną, samonakręcającą się paranoję. Tablice rejestracyjne są jawne, wręcz nie wolno ich zakrywać a nagle na zdjęciach stają się nie wiadomo jaką tajemnicą. Szkoda, że nie wypaskowujemy ludziom oczu.
"Namierzali auta przez opisy na forach"? Ale o co chodzi? Jakby wymazać z tych for numery to auta stałyby się nienamierzalne? Poza tym, czy auta na np. tych zdjęciach powyżej są jakieś niebywałe, wyjątkowe? Ze zdjęć to nie wynika. Civiców jeździ po Polsce cała masa i naprawdę nie trzeba ich wygrzebywać po internecie. Wystarczy przejść się ulicą.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 12-08-2011 o 20:12
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
równie dobrze mógłbyś zamazywać ich twarze bo widać kto proawdzi samochód, zamazywanie tablic rejestracyjnych mija sie z celem i wygląda to naprawde słabo. Obniżył iso, użył lampy błyskowej, odpowiednio wypracował sobie czas otwarcia migawki, poprosił aby osoby z klubu jechały wolniej dzieki czemu miałbyś mniejszy problem z poruszeniem zdjecia przez co móglbyś obniżyć własnie iso, uzył programu do odszumiania zdjęć, zdjęcia zrobił w rawie a potem wyciągnął z odpwiedniego programu to co mi potrzebne a reszte przyciemnił celem ukrycia szumu. chyba proste
@GalaktycznyMuczaczo przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, i jeszcze raz i następnym razem pomyśl zanim napiszesz.
Pozdrawiam.
Adlatus zapytam ciebie o co ci chodzi bo chyba sam niewiesz co piszesz?
Twój post ani nie wniósł pytania ani odpowiedzi ani nawet nie wypowiedział się w kwestji zdjęć autora postu, więc powiem ci "następnym razem pomyśl zanim napiszesz"
Pozdrawiam.Obniżył iso, użył lampy błyskowej, odpowiednio wypracował sobie czas otwarcia migawki, poprosił aby osoby z klubu jechały wolniej dzieki czemu miałbyś mniejszy problem z poruszeniem zdjecia przez co móglbyś obniżyć własnie iso, uzył programu do odszumiania zdjęć, zdjęcia zrobił w rawie a potem wyciągnął z odpwiedniego programu to co mi potrzebne a reszte przyciemnił celem ukrycia szumu. chyba proste
Przeczytałem cztery ostatnie posty,trzy razy.Kręci mi sie w glowie.
GalaktycznyMuczaczo i Adlatusie ja moderator ostrzegam:Wróccie do wątku.Ojejej...
Ostatnio edytowane przez GalaktycznyMuczaczo ; 12-08-2011 o 22:52 Powód: Automerged Doublepost