Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Sprzedam...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Na szczęście świat nie jest ani logiczny,ani racjonalny ,ani żaden inny.Bywa
    różnie. Bo jak wyjaśnić że ktoś zbiera zużyte ostemplowane znaczki płacąc duże kwoty,trzyma swojego starego konia wierzchowego? Czy zawsze po to żeby zahandlować ,zarobić?Czasem pewnie tak a często nie.Dbam o swój sprzęt
    mam go dużo i nigdy bym nie sprzedał np C85/1,2 z powodu że rzadko robię portret.Nie używam często lampy ale nie wyobrażam sobie jej nie mieć.Opłacalność to pojęcie słuszne dla handlu i rzemiosła.Tam gdzie rządzą uczucia,hobby,sztuka, racjonalność jest w odwrocie.
    Jak odpowiedzieć gdy hobbysta,amator pyta:Czy obiektyw xyz opłaci mi się kupić? Nie wiem .
    Moja sugestia to: Wierzyć i sprawdzać :-)
    Pozdrawiam

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Opłacalność to pojęcie słuszne dla handlu i rzemiosła.Tam gdzie rządzą uczucia,hobby,sztuka, racjonalność jest w odwrocie.
    Jak odpowiedzieć gdy hobbysta,amator pyta:Czy obiektyw xyz opłaci mi się kupić? Nie wiem .
    Dokładnie tak jak piszesz Marku :-)

Ja mam w szafie całkiem spory analogowy zestaw Pentaxa. Dwie puszki, sześć szkiełek, lampa i wiaderko filtrów, które ni jak nie pasują mi do innych obiektywów. Od dobrych trzech lat zrobiłem tym może ze dwie - trzy rolki zdjęć.
    Od pewnego czasu wraca do mnie pomysł aby się tego pozbyć via allegro ale za każdym razem przypominam sobie ile miałem radochy kompletując to wszystko przez parę lat i ochota do sprzedaży odchodzi ode mnie natychmiast :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

z innej strony patrząc zawsze możesz kupić nową i nie zastanawiać się czy ktoś cię przekręcił. różnica w cenie to około 300 PLN na 580EX II między nowymi a używkami

Uprawnienia umieszczania postów