Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Matka Polka prosi o pomoc. Help!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Af w tamronie przy biegającym dziecku może nie wyrobić.. Może 17-85 z Usm? I jak coś zostanie w zależności od body to może lampę?(nissin)

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Af w tamronie przy biegającym dziecku może nie wyrobić.. Może 17-85 z Usm? I jak coś zostanie w zależności od body to może lampę?(nissin)
    Ciemność widzę, ciemność :-)
    AF ten słoik ma istotnie niezły ale co z tego, skoro w trudniejszych warunkach głupieje bo mu światła brakuje.
    No i jakość optyczna... w 18-55 IS jest z tym jednak lepiej.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Może 17-85 z Usm? I jak coś zostanie w zależności od body to może lampę?(nissin)
    akurat polecasz jeden z bardziej kiepskich obiektywów... to już 17-55 IS jest lepszy a lampa nissin... jakakolwiek to również badziew. Lepszy używany stary canon albo metz niż nowy nissin.

Cytat Zamieszczone przez karolina78 Zobacz posta
    Właśnie (po kilku godzinach grzebania w necie) namierzyłam promocję w MediaExpert: Eos 550D kit za 2599 zł (raty 0%). Nęcące
    ja bym się na ME nie napalał na te raty. Inna sprawa... jeżeli faktycznie będzie taka cena za 550D to możesz zaszaleć ale jak będzie wyższa to lepiej 500D - różnicy nei zauważysz a po co przepłacać. Zamiast KITa z czasem kupisz sobie tamrona 18-270 czy jakoś tak i będziesz miała uniwersalne szkło bez ywmieniania.

Co do czyszczenia to nie martw się na zapas. Ja mam aparat od 3 lat i nie czyściłęm matrycy a szkła wymieniam często. Czyszczenie matrycy które robią nowsze canony spokojnie wystarcza
    Ostatnio edytowane przez Bart3k ; 26-06-2011 o 20:24 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    akurat polecasz jeden z bardziej kiepskich obiektywów... to już 17-55 IS jest lepszy a lampa nissin... jakakolwiek to również badziew. Lepszy używany stary canon albo metz niż nowy nissin.
    No 17-55 na pewno jest lepszy...:P tylko popatrz na cenę Jakość jest wystarczająca, tym bardziej ze Pani mama pixelów oglądać nie będzie.. a z lampą, no cóż tej nie miałem ale ludzie pisza o niej całkiem dobrze

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

No 17-55 na pewno jest lepszy...:P tylko popatrz na cenę Jakość jest wystarczająca, tym bardziej ze Pani mama pixelów oglądać nie będzie.. a z lampą, no cóż tej nie miałem ale ludzie pisza o niej całkiem dobrze
    sorki miało być 18-55 - zwykły KIT IS jest lepszy ostrościowo od 17-85 - wiem bo miałem obydwa.. jakoś nie lubię mydła na zdjęciach a takie właśnie robi 17-85
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Uprawnienia umieszczania postów