Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 97

Wątek: [rediconn] Galeria poPSuta

Domyślnie

Tym razem IMO okropne kadrowanie... Ja bym raczej kadrował, żeby pszczoła była w mocnym punkcie.. Obróbka, kolorki ok.

Domyślnie

Z owadem mam więcej na blogu.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

4b i 8b mi sie widzi

Coś już napisał
    Miasto
    Lodzkie

Domyślnie

według mnie powinieneś popracować nad kadrem 11a według mnie zbyt centralnie.
    Do robienia zdjęć używam komórek...
    ... szarych.

Domyślnie

11a to materiał wyjściowy. Zdjęcie zrobione obiektywem 70-200, ostrość ustawiana punktem centralnym, odległość ostrzenia dla tego obiektywu to chyba ponad metr (przy ogniskowej 200mm). Starałem się aby centrum było jak najbardziej ostre - i później kadrowałem w PS. Więcej na blogu http://rediconn.blogspot.com/2011/05...-malowane.html

Domyślnie

Drugie z pszczołą na blogu mega! Mi osobiście się bardzo podoba.

Domyślnie

A dziękuję bardzo Wiem, że dla niektórych osób bezsensem może wydawać się robienie zdjęć obiektywem 70-200 i ostrzenie na metr od obiektu, później wycinanie 100% cropa ze zdjęcia i pokazywanie szczegółu ... ale z drugiej strony - czemu nie? Galeria z założenia jest poPSuta, takie ekstremalne kadrowanie to chyba też PSucie prawda?

Domyślnie

Z dzisiejszego spaceru z Filipem i 35L. Przegiąłem? Czegoś nie dostrzegłem? Opinie mile widziane.
    12a]
    12b]

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Konin

Domyślnie

IMHO ostanie lepiej po obróbce, aczkolwiek wydaje mi się(być może tylko wydaje), że oczy za ciemne/"mroczne". Generalnie i tak obróbka im plus
    Moja galeria na forum CB
    Na składzie: 30D + 350D + T28-75 + C90-300 + S18-50 + Helios 44-m4 i 6 + Jupiter 9 + Jupiter 37A

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

hmmm...a dlaczegóż to dodałeś ciemną winietę do fajnego dzieciaka?... gdybyś dodał jasną może pozbył byś się bałaganu w tle? a i dzieciak "wylazłby" ze zdjęcia

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów