Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 97

Wątek: [rediconn] Galeria poPSuta

Domyślnie

Z dokładnością mam problem nie od dziś - zresztą kilka razy już wskazywano mi niedociągnięcia. Obiecywałem poprawę ... może w końcu zacznę się poprawiać Z twarzami w centrum przesadziłem, wersja na bloga będzie już lekko przyciemniona. A jeśli chodzi o dążenie do konkretnego efektu, nie będę ukrywał że strasznie spodobała mi się obróbka Panów z Photochopin. Staram się uzbierać kasiorę na warsztaty tylko zawsze coś wypadnie :-) Przez zimę trochę podszkoliłem własne umiejętności i o ile na początku zabawy z "galerią poPSutą" nie bardzo wiedziałem w którą stronę iść - tak teraz chciałbym obrać kierunek "photochopinowców". Wiem, że mizernie mi to na razie wychodzi, z czasem powinno być lepiej :-)

Dzięki za komentarz, fajnie że ktoś tutaj zagląda.

Coś już napisał

Domyślnie

o f ...
    mam nadzieje ze nie wysyłam drugiego posta bo mnie wywaliło
    wiec jeszcze raz
    bardzo podoba mi się twój pomysł na galerie, może dlatego ze sam obecnie pogłębiam swoja wiedzę na temat PSa i LRa, dzięki twojej galerii często mam wyzwanie rozpracowania obróbki
    ja obecnie studiuje lekcje Chrisa Orwiga z Lynda.com (żeby nie było to nie reklama ) bardzo podobają mi się jego komercyjne prace
    dawaj dalej do przodu, i życzę szybkiego zbierania kasiury na kurs

ps wstaw w stopce adres bloga to tez z chęcią zajrzę

pozdrawiam

Domyślnie

Nie za bardzo wyjarane tło?

10a]
    10b]

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

tło?...kwiatki wyjarałes na maksa...i to ciemne badziewie z prawej strony nie poprawia odbioru. Ja z 10ciu wybrałem 3, które nie straciły na obróbce. Nie twierdzę, że oryginały były dobre, ale poprawione są gorsze.

Domyślnie

Ło, mi się strasznie podoba! Bokeh przepiękny, przepały mi się podobają. Dawaj więcej!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Ja z 10ciu wybrałem 3, które nie straciły na obróbce.
    2,4,8 ?? Tak z ciekawości pytam

Miasto

Domyślnie

1,2,4... te zdjęcia zyskały... reszta albo nie jest lepsza od oryginału, albo wręcz gorsza... Ostatnie zdjęcie np strasznie sknociłes a jedyne "Ło" jakie mi się kojarzy to "łokropne"... wiesz..delikatne kwiatuszki, wiosna, słoneczko a Ty jedziesz grungowo i ostro palisz wszystko jak leci

Domyślnie

Dzięki za komentarz, przyjąłem wszystko na klatę Ciesze się, że zaglądasz Adso. Twoja krytyka w tej galerii będzie zawsze mile widziana. Lubie takie "poprzestawiane" klimaty, mam nadzieję, że kolejna 10-tka będzie lepiej poPSuta.

Miasto

Domyślnie

ha...to spróbuj B/W?

Domyślnie

Spróbuję - ale jeszcze nie teraz.
    11a]
    11b]

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów