zdjęcia jak z wycieszki do zoo lub na wieś, niestety ani kadry nieprzemyślane, ani światło, tak naprawde zdjęcia jak z moich pierwszych podręczników do (jeszcze wtedy było) środowiska ,
zapytam, co się stało z pierwszą galerią?
Wow!!
A nie wiem co się stało, zniknęła, pewnie nieregulaminowa była. Myślę, że dobrze,że zniknęła. Byłabym wdzięczna za jeszcze kilka bardziej szczegółowych uwag.
Co do pierwszego zdjęcia zgodzę się z Tobą. Z 2 kadru jestem zadowolona ;-)
Nie żebym był chamski czy coś, ale ten również na to zasługuje...
Jasne, fotografuj z głową.
poraz kolejny pociagne temat i zadam pytanie, co w tym zdjęciu jest takiego że uważasz że jest dobre, co sprawia to że jesteś zadowolona z niego
Podoba mi się ten uwalony knurzy nochalek, uważam że zasłużył na uwagę.
Wiem, że światełko trochę to zdjęcie zepsuło, niestety nie dało się inaczej z racji położenia słonka o tej godzinie. Shingo, swoim chamstwem wobec mnie się nie przejmuj, bo ja się nim nie przejmuje :-) Mimo to jestem Ci wdzięczna za uwagę jaką mi poświecasz.
ja niewiedzialem czy to swinia czy to sloń czy moze jeszcze jakies inne zwierze to raz, w moim przypadku nie zasługuje na uwagę, niestety nudny i technicznie tez zdjecie padło, arugemnt w stylu podoba mi się to zdjęcie bo jest na nim człowiek (mówiąc o portrecie)
no tak troche to poprzepalalo i niedoświetliło w wielu miejscach, nie zapanowałaś nad tym w zadnym stopniu
Gadasz niesetty takie głupoty ze aż głowa boli... Nie dalo się... tzn że nie powinno się robić zdjęć w pełnym słońcu bo i tak nic z tego nie wyjdzie?bracketing znasz? gimp -darmowy program graficzny , znasz? RAW, znasz? nie mów że sie nie da dopoki nic nie robisz
Mam w tym swój cel
To już nie moja wina :-P
[QUOTE=Shingo;885370]
Gadasz niesetty takie głupoty ze aż głowa boli... Nie dalo się... tzn że nie powinno się robić zdjęć w pełnym słońcu bo i tak nic z tego nie wyjdzie?/QUOTE]
Dzięki za podpowiedź, ale zaklinaczką chmur nie jestem jeszcze, a popołudniu miałam samolot:-P :-D nie mam wpływu na rozkład lotów, zagródki przestawić się nie dało. :-P
Hehe :-*
Kombinuj, kombinuj, kadry marne ale gadane masz niezłe.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
http://canon-board.info/announcement.php?f=47&a=17
"
6. Zdjęcia muszą być starannie wybrane i realizować podany w tytule temat, a także wpisywać się w kategorię podforum (np.: Sport / Akcja) - moderatorzy mają prawo przenosić źle umieszczone wątki. Jeśli, w wyniku dyskusji, użytkownik chce pokazać inne swoje fotografie, nie realizujące podanego tematu, powinien je umieścić w swoim wątku na forum "Galerie użytkowników". Tam też należy publikować efekty pierwszych prób wykonywania zdjęć nowym sprzętem, zdjęcia towarzyskie ze zlotów itp.
"
no jak widac poraz kolejny niezgodne z regulaminem