Pokaż wyniki od 1 do 10 z 724

Wątek: Fujifilm FinePix X100

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Zapomniałeś jeszcze o kilku innych wartościach. Na pewno na f=8.0 możesz uzyskać pożądanie małą głębie ostrości, powodzenia przy takiej ogniskowej i matrycy tych wymiarów.
    oczywiscie ze mozna tym aparatem wszelkiego rodzaju zdjecia robic jednak powstal on z mysla o fotografii ulicznej,ja mimo iz mam jasna 35tke w streetfoto uzywam najczesciej f8-f11
    ale rozumiem ze dla wielu istnieja tylko wpelni otwarte szkla

sam mam superjasne szklo i chcac robic nim zdjecia w pelnym sloncu nakladam mocny filtr ND i nie narzekam z tego powodu
    tu dostajecie wbudowany filtr i zamaist sie cieszyc jest narzekanie ze trzeba do menu wchodzic
    mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario Zobacz posta
    tu dostajecie wbudowany filtr i zamaist sie cieszyc jest narzekanie ze trzeba do menu wchodzic
    Ten filtr to tylko proteza, mająca naprawić zwyczajne techniczne niedociągnięcie, w dodatku jej użycie może być niewygodne. Nie ma się co cieszyć z takiego rozwiązania. Ja bym docenił normalną migawkę, która potrafi zejść do 1/8000 s bez względu na to, jaka jest ustawiona przysłona. Rozwiązanie proste i skuteczne, w sam raz do takiego aparatu. Postawili jednak na udziwnienia, więc zbierają zasłużone baty.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Uprawnienia umieszczania postów