Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: photorent.pl Polecam Wypożyczalnię !!!

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Tylko czekałem na taką odpowiedź...

Otóż kolego, nie uprawiam typowo polskiego marudzenia, tylko staram się wyrazić potrzeby klientów (klienta). I nie robię tego żeby sobie pomarudzić, tylko po to żeby przekazać trochę inny punkt widzenia, a nie same ochy i achy.
    Podpisy kłamią

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    tylko staram się wyrazić potrzeby klientów (klienta). I nie robię tego żeby sobie pomarudzić, tylko po to żeby przekazać trochę inny punkt widzenia, a nie same ochy i achy.
    Mam wrażenie, że działalność Grztusia to nie jest wypożyczalnia pełną gębą (są takie w ogóle w Polsce?), tylko efekt uboczny prowadzenia normalnej działalności foto.
    Stąd też "normalne" obiektywy w ofercie, nie zaś tiltszifty potrzebne promilowi użytkowników, które zwracałyby się przez najbliższe 15 lat.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    Tylko czekałem na taką odpowiedź...

Otóż kolego, nie uprawiam typowo polskiego marudzenia, tylko staram się wyrazić potrzeby klientów (klienta). I nie robię tego żeby sobie pomarudzić, tylko po to żeby przekazać trochę inny punkt widzenia, a nie same ochy i achy.
    Czasy kiedy jedna osoba wyrażała opinie głosy całego narodu na szczęście mamy za sobą. Nie wiem czy zauważyłeś. Grztus wyszedł z inicjatywą, rozwija działalność. Ja mu kibicuję, bo mało jest takich osób u nas. Większość tylko marudzi, tak jak Ty. Mogłeś te same treści przekazać w zupełnie innej formie, jako propozycje a nie jako pretensje.
    Marki trzy.

Uprawnienia umieszczania postów