Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: photorent.pl Polecam Wypożyczalnię !!!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    tylko staram się wyrazić potrzeby klientów (klienta). I nie robię tego żeby sobie pomarudzić, tylko po to żeby przekazać trochę inny punkt widzenia, a nie same ochy i achy.
    Mam wrażenie, że działalność Grztusia to nie jest wypożyczalnia pełną gębą (są takie w ogóle w Polsce?), tylko efekt uboczny prowadzenia normalnej działalności foto.
    Stąd też "normalne" obiektywy w ofercie, nie zaś tiltszifty potrzebne promilowi użytkowników, które zwracałyby się przez najbliższe 15 lat.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    Radom/Warszawa

Domyślnie

Witajcie,
    wszyscy mają w tej dyskusji odrobinę racji, wypożyczalnię założyłem z myślą o dalszym rozwoju świadom niewielkiej oferty jaką mogę zaproponować. Zależało mi jednak na wysondowaniu jakie w ogóle jest zapotrzebowanie na tego typu usługi.
    Aktualnie pracuję nad poszerzaniem oferty, co nie jest łatwe jeśli wszystko robi się z własnej kieszeni. Traktuję jednak tę inwestycję jako długoterminową i dalej będę ją rozwijał.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez model Zobacz posta
    Tylko czekałem na taką odpowiedź...

Otóż kolego, nie uprawiam typowo polskiego marudzenia, tylko staram się wyrazić potrzeby klientów (klienta). I nie robię tego żeby sobie pomarudzić, tylko po to żeby przekazać trochę inny punkt widzenia, a nie same ochy i achy.
    Czasy kiedy jedna osoba wyrażała opinie głosy całego narodu na szczęście mamy za sobą. Nie wiem czy zauważyłeś. Grztus wyszedł z inicjatywą, rozwija działalność. Ja mu kibicuję, bo mało jest takich osób u nas. Większość tylko marudzi, tak jak Ty. Mogłeś te same treści przekazać w zupełnie innej formie, jako propozycje a nie jako pretensje.
    Marki trzy.

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Wyrażam swoje zdanie, nie zdanie narodu. Zauważyłem inicjatywę i wyrażam swoją opinię (napisałem nawet "proponowałbym") - mam do tego prawo, po to służy to forum itd.

Ogarnij się i skończ trollować, bo do niczego to nie prowadzi.
    Podpisy kłamią

Coś już napisał

Domyślnie

Myślę, że to jest świetna propozycja jak dla mnie, bo C16-35 czy 70-200 f/2jest poza moimi możliwościami finansowymi, aby cieszyć się nimi na stałe, a koszty wypożyczenia są naprawdę warte zaciekawienia.
    Ja na pewno wypożyczę C16-35 na ślub mojej siostry.
    Pozdrawiam i gratuluję pionierskich decyzji
    Canon 700d, 580EX II, C17-40, Sg 18-200mm, 50 f/1.8

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

wypozyczylem w photorent 85L i 7D i jestem bardzo zadowolony.
    Super podejscie do klienta, miło i sympatycznie.
    Zdecydowanie POLECAM!!
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Coś już napisał Awatar Baldi
    Miasto
    Radom

Smile

Co mogę dodać... Jak się dowiedziałem, że w moim mieście istnieje wypożyczalnie sprzętu foto to z wrażenia usiadłem A jak się okazało, że ma w ofercie L-kę 85/1,2 którą od dawna miałem ochotę przetestować - to nie zastanawiałem się nawet chwili. A jak do tego dodamy jeszcze przyzwoitą cenę i prokliencką postawę Ojca Założyciela to z czystym sumieniem polecam te wypożyczalnię. Tylko proszę mi za bardzo nie eksploatować tej 85-tki !!
    Pozdrawiam
    Tomasz Mosionek Baldi
    Moje zdjęcia www.mosionek.com
    Forum dla modelek i fotografów www.forum.promodels.pl

Uzależniony

Domyślnie

Nie wiedzieć czemu kolega nie wrzucił tutaj info, które zamieścił na forum sąsiadów:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=188222
    Jakaś larwa wykorzystała chyba nazbyt atrakcyjny finansowo system naszego kolegi i stało się to co stało...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No właśnie jak to jest z ubezpieczeniem takiego przedsięwzięcia?
    Sam mam ubezpieczony sprzęt np. właśnie od kradzieży.
    Jest to sprzęt firmowy ale ubezpieczenie obowiązuje poza firmą bo jest to sprzęt "mobilny".
    Nikt mnie nie pytał jaki rodzaj działalności prowadzę.
    Ubezpieczyłem po prostu sprzęt firmowy.
    Więc rozumiem to tak, że mając takie ubezpieczenie a firma ma wpisane w PKD działalność umożliwiającą wypożyczanie sprzętu więc wypożyczam, ktoś ukradł to ubezpieczenie jest ważne. Bo sprzęt był używany zgodnie z profilem działalności firmy?
    Na pewno nie można tego w żaden sposób ubezpieczyć?
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Najprościej to chyba pobierać zabezpieczenie w formie weksla na okaziciela. Tak robią firmy oferujące usługi internetowe w zamian za powierzony sprzęt i jakoś to funkcjonuje
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów