photorent.pl
Ten dział nazywa się Co? gdzie? za ile?
Więc z czystym sumieniem polecam
Co ?
Wypożyczalnię sprzętu fotograficznego którą prowadzi nasz kolega z forum grztus
Ja miałem przyjemność skorzystać z obiektywu Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM rozwiało to moje wątpliwości co do wyboru stałki vs zoom ...Dzięki usługom które świadczy nasz kolega mogłem osobiście się przekonać o świetnej stabilizacji w nowym 70-200 która faktycznie pozwala robić nieporuszone kadry przy 1/25 i 200mm ...Poza obiektywem który ja wypożyczyłem jest oczywiście cała masa innego sprzętu jak na przykład
Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM
Canon EF 85mm f/1.2L USM II
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
Można wypożyczyć również aparat lub lampę.
Ja z wiadomych powodów mówię tu o Canonie ale jest również trochę sprzętu z innej stajni ...
gdzie?
PHOTORENT Tuszyński Grzegorz
ul. Kaszubska 11 lok.1
26-603 Radom
www.photorent.pl, info@photorent.pl
Sprzęt można odebrać osobiście na miejscu jak i za pomocą kuriera UPS i tu kolejna pochwała ...Z racji tego że mieszkam daleko korzystałem z pośrednictwa kuriera UPS i od wypożyczającego otrzymałem wraz ze sprzętem , gotowy wypełniony druk nadania przesyłki powrotnej UPS na firmę PHOTORENT więc w ten sposób właściciel pomaga nam zaoszczędzić parę groszy gdyż mając podpisana umowę z UPS nasza wysyłka zwrotna jest tańsza niż w standardzie...
za ile?
Ja płaciłem 40 zł za dzień zabawy z 70-200 i dodatkowo z racji wolnego terminu otrzymałem dodatkowy czas na dokończenie testów za co serdecznie dziękuję właścicielowi ...Dokładne ceny są na stronie przy każdym obiektywie ...
------------------------------------------------------------------
Nie wiem czy potraktujecie to jako reklamę ale uważam że ten człowiek godny jest zaufania i oferuje profesjonalną usługę, więc jak najbardziej polecam tym którzy mają dylematy odnośnie wyboru szkła czy body... Dzięki takim osobom za niewielkie pieniądze możemy osobiście wyrobić sobie opinię na temat sprzętu który nas interesuje...Zachęcam inne osoby które miały odczynienia z photorent.pl do wpisywania swoich opinii bo chyba w interesie nas wszystkich jest promowanie uczciwych i solidnych ludzi ...