Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Triopo GT-128C.Kupiłem ten statyw jako drugi na wypady w plener/.../ jestem bardzo pozytywnie zaskoczony . Wizualnie i jakością wykonania nie odbiega prawie od Gitzo/.../Potwierdzę jak zachowuje się w praktyce :-D. Jak na razie jestem bardzo zadowolony.
    koraf czy już możesz potwierdzić, czy ten statyw zachowuje sie w praktyce tak jak wygląda Zastanawiam się nad zakupem sprzętu tej marki :smile:

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    koraf czy już możesz potwierdzić, czy ten statyw zachowuje sie w praktyce tak jak wygląda Zastanawiam się nad zakupem sprzętu tej marki :smile:
    Mam ten statyw z głowicą B-3, od Stycznia. Jedyne zastrzeżenia jakie mam, to luzujące się śruby zawiasów nóg. Co ciekawe, luzują się w 2 nogach, a w trzeciej nie Trzeba je systematycznie dokręcać. Z tym, że to nie jest tak, że statyw nagle się rozpada. Poprostu, po kilku rozłożeniach/złożeniach, nogi zaczynają chodzić lżej. Nie jest to jakaś uciążliwa wada.
    Statyw jest bardzo stabilny i nie mam póki co wrażenia, żeby bać się zapiąć do niego jakikolwiek zestaw, aparat/szkło.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Mam ten statyw z głowicą B-3, od Stycznia. Jedyne zastrzeżenia jakie mam, to luzujące się śruby zawiasów nóg. Co ciekawe, luzują się w 2 nogach, a w trzeciej nie Trzeba je systematycznie dokręcać.
    A jakiś thread lock nie załatwi sprawy na stałe?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Jedyne zastrzeżenia jakie mam, to luzujące się śruby zawiasów nóg.
    To masz dokładnie to samo, co w moim Benro, o czym Ci chyba nawet kiedyś wspominałem. Jak znajdziesz na to patent, to daj znać.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Opinia jak najbardziej pozytywna, u mnie jak na razie nic się nie luzuje :-D, do plecaka jest super. Wykonanie gorsze niż w gitzo, ale jak na podróbę bardzo dobrze zdaje egzamin ( jak na razie aż dziw bierze, że to chińszczyzna .

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja mam jeszcze jedno pytanie: jak sprawdza się funkcja monopodu? Bajer, czy faktycznie użyteczna rzecz? Zastanawiam się nad zestawem GT-128/GT-128C + B-3 na potrzeby własne, oraz MT-228 do pracy (żeby nie biegać tam i z powrotem z nogami).
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Nie stosowałem funkcji monopodu w tym statywie, wg mnie za dużo z tym roboty, jak potrzebuję monopod składam dwie nogi i na jednej jest oki, tym bardziej, że jak złożysz monopod to jest i tak krótszy od nóg statywu..

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów