Mam ten statyw z głowicą B-3, od Stycznia. Jedyne zastrzeżenia jakie mam, to luzujące się śruby zawiasów nóg. Co ciekawe, luzują się w 2 nogach, a w trzeciej nieTrzeba je systematycznie dokręcać. Z tym, że to nie jest tak, że statyw nagle się rozpada. Poprostu, po kilku rozłożeniach/złożeniach, nogi zaczynają chodzić lżej. Nie jest to jakaś uciążliwa wada.
Statyw jest bardzo stabilny i nie mam póki co wrażenia, żeby bać się zapiąć do niego jakikolwiek zestaw, aparat/szkło.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ja mam jeszcze jedno pytanie: jak sprawdza się funkcja monopodu? Bajer, czy faktycznie użyteczna rzecz? Zastanawiam się nad zestawem GT-128/GT-128C + B-3 na potrzeby własne, oraz MT-228 do pracy (żeby nie biegać tam i z powrotem z nogami).
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Nie stosowałem funkcji monopodu w tym statywie, wg mnie za dużo z tym roboty, jak potrzebuję monopod składam dwie nogi i na jednej jest oki, tym bardziej, że jak złożysz monopod to jest i tak krótszy od nóg statywu..