Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: Klub Czasopisma Lustrzanka

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Teraz powinieneś ( oczywiście jak przyjdzie Tobie na to ochota ) przy pomocy klawiatury skrobnąć parę słów jak było na targach. Fajnie, mniej fajnie czyli opinia z Twojego punktu widzenia, dołączyć dwa zdjęcia i wysłać mi mejlem. Ja to umieszczę na marginesie w czasopiśmie. Wyślemy egzemplarz do organizatora imprezy a Twój zostawisz sobie w archiwum. Jeden raz to jakby wcale i pewnie jak złapiesz bakcyla to kolejne zdjęcia umieścisz u nas w czasopiśmie lub gdzieś indziej. Nie mniej pierwszy krok masz już za sobą i fajnie, że się udało.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Sergiusz, dziękuję za propozycję. Napiszę, ale najwcześniej za kilka dni, do weekendu jestem praktycznie cały czas w pracy.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Każdy posiadacz legitymacji Klubu czasopisma Lustrzanka ma możliwość nie tylko akredytacji ale również publikacji zdjęć w czasopiśmie. Szczegóły na www.tmf.waw.pl Posiadacze legitymacji mają też odpowiednie zniżki na organizowane przez nas warsztaty i plenery oraz zakupy (5%) w firmie zajmującej się dystrybucją profesjonalnego sprzętu fotograficznego.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Promocja polegająca na wstąpieniu do Klubu Lustrzanka i otrzymanie legitymacji w połączeniu z prenumeratą czasopisma www.tmf.waw.pl zakończy się z końcem tego roku. Do tego czasu legitymacja wydawana jest bezterminowo. Po Nowym Roku wprowadzone zostaną inne zasady wstępu do Klubu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kwestie dotyczące prenumeraty proszę rozstrzygać tutaj:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=73761
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Gdzie można kupić miesięcznik "Lustrzanka" wydanie luty i marzec?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Ponawiam pytanie do Pana Redaktora - Gdzie są do kupienia wydania pisemka z miesiąca luty i marzec? Bardzo mi zależy na ich posiadaniu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Napisz list do redakcji ...

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Nikt nie odpowiada na maile. Telefonów też nikt nie odbiera.
    Sergiusz możesz podać przynajmniej spis treści miesięcznika Lustrzanka z lutego i marca. Przynajmniej będę wiediał czy są tam interesujące mnie materiały.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Ponawiam pytanie do Pana Redaktora - Gdzie są do kupienia wydania pisemka z miesiąca luty i marzec? Bardzo mi zależy na ich posiadaniu.
    Nic mi do spraw Sergiusza, nie wtrącam się, nie obchodzi mnie to. Pozwolę sobie na jedną krótką uwagę. O formie "waszych" kontaktów.
    Husky, na różnych forach wyrażasz się pejoratywnie o Sergiuszu. Po męsku sprawę nazywając, obsmarowujesz mu de... Bez względu na to, czy masz rację, czy nie masz, postawiwszy się na miejscu osoby atakowanej, wczuwszy się w jej sytuację, co byś zrobił? Możliwości są dwie: albo jako normalny facet odpowiadasz atakiem na atak (coś w ten deseń), albo również jak normalny facet ignorujesz prowokatora, jak jazgotliwego ratlerka na ulicy.

Dziwisz się, że Sergiusz Cię ignoruje, nie chcąc dać się wciągnąć w trolling? Ja się nie dziwię.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów