Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: Andrey Razumowski w Polsce. Warsztaty - Projekt "Mleko"

Uzależniony

Domyślnie

witam. ponieważ na pierwszą edycję zabrakło miejsc dla wszystkich chetnych wiec... pora na Edycje II. marzec 2011. Andrey Razomowski i trzy ... propozycje tematów:
    1. tworzymy ogładkę fashion. procez od A do Z w tym ok 5-6 godz. retusz portretu
    2. malowanie światłem
    3. mleko.

Wybierajcie. Finalnie bedą zrealizowane dwa tematy zaleznie od Waszego zainteresowania

Dopiero zaczyna

Domyślnie

moje propozycje
    1. tworzymy ogładkę fashion. procez od A do Z w tym ok 5-6 godz. retusz portretu
    2. malowanie światłem

Pzd

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Finalnie bedą zrealizowane dwa tematy zaleznie od Waszego zainteresowania
    Ja byłbym najpierw zainteresowany opiniami i pracami uczestników pierwszej edycji. Ale znając temat to znowu zostanę zmydlony małketingową papką zamiast konkretów .

Uzależniony

Domyślnie

Uczestnicy pierwszej edycji nie mają czasu na przesiadywanie na forum. szlifują nabytą wiedzę ;p)))

a tak na serio. myśle ze rzeczywiście celowym byłoby zamieszczenie opinii. ale to juz jak gdyby nie w moich kompetencjach. "siłom" do kompów nie zaciągnę a no forach raczej nie przesiadują. Jedyne co mogę to podrzuce temat na forum warsztatowym i poprosze aby /jęsli te osoby są na CB / wyraziły w tym wątku swoja opinię/uwagi.

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

1,2,3... pozdrawiam

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

1... 3 pozdrawiam
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Uczestnicy pierwszej edycji nie mają czasu na przesiadywanie na forum. szlifują nabytą wiedzę ;p)))

a tak na serio. myśle ze rzeczywiście celowym byłoby zamieszczenie opinii. ale to juz jak gdyby nie w moich kompetencjach. "siłom" do kompów nie zaciągnę a no forach raczej nie przesiadują. Jedyne co mogę to podrzuce temat na forum warsztatowym i poprosze aby /jęsli te osoby są na CB / wyraziły w tym wątku swoja opinię/uwagi.
    Wystarczy link do wątku z przykładami/opiniami na wspomnianym 'forum warsztatowym', a nie zmuszanie ludzi do rejestrowania się tutaj na forum.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wystarczy link do wątku z przykładami/opiniami na wspomnianym 'forum warsztatowym', a nie zmuszanie ludzi do rejestrowania się tutaj na forum.
    Mnie wystarczy to co widzę na stronie Razooma i to w jaki sposób dzieli się wiedzą ; opinie uczestników do niczego nie są mi potrzebne. Dla mnie te obrazy to kosmos ! Czegoś tak inspirującego nie widziałem dotąd nigdy ! Czas odświeżyć rosyjski. Marzę, by zapisać się na te warsztaty, ale obawiam się, że to nie mój poziom, może kiedyś :-), w każdym razie znowu zaczynam lubić mleko :-).
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wydaje mi się także, że zajmowanie się kwestią urody modelek, które Razooma wybiera na warsztaty jest daleko niestosowne :-). Obojgu stronom (tj.prowadzącemu i kursantom) zależy, by warsztaty były udane, a znakomita modelka na pewno ułatwi pracę wykładowcy, nieprawdaż ? Modelki Razoomy są według mojej skromnej oceny obłędnej wprost urody, mnie to w każdym razie nieco oszałamia :-).
    Ostatnio edytowane przez ERR ; 20-03-2011 o 04:14 Powód: Automerged Doublepost
    5D + (50):1.4 + (85):1.8 + 580II

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ERR Zobacz posta
    Modelki Razoomy są według mojej skromnej oceny obłędnej wprost urody, mnie to w każdym razie nieco oszałamia :-).
    Da się zauważyć to oszołomienie bo z tego wszystkiego wyciągnąłeś wątek z 2010roku

Uzależniony

Domyślnie

wątek nie taki stary i do tego aktualny. postaram sie sciągnąć Andreya do Polski jesienią. Nie jest to takie proste ponieważ Andrey zmienił nieco formułę warsztatów. Uważa żę studyjnych edycji jest za dużo. Dokończy jeszcze to co było zakontraktowane. . . zresztą zawsze stara sie być o krok do przodu. Dlatego teraz głównie lokacje. Poki co włąsnie skończyła sie edycja 8 dniowych warsztatów Andreya na Malediwach. A to dopiero początek . wkrótce reportaż do obejrzenia i poczytania. w planach kolejne ekspedycje.

Osobiście obawiam sie jednego. Rynek PL to jednak nie rynek rosyjski. U Nas jednak trochę bieda finansowa. i nie widać specjalnie żeby miało sie coś zmienić. Warsztaty na Malediwach kosztowały 2tys euro + przelot. oczywiście w cenie już zawarte wszelkie koszty w tym czarter jachtu i modelki. Kolejne Malediwy z Andreyem za rok. Jest ew. opcja zebrania sie grupą 12 osób i wylotu na Malediwy bez Andreya. Mam wszelkie namiary na właściciela jachtu i załogę a Razoomowski służy wszelką radą odnośnie logistyki wyprawy.
    ps. trochę zdjęc z wyprawy na Malediwy już do obejrzenia tu
    http://www.photosight.ru/users/29622/
    a tu pare zdjeć z zajęć pozalekcyjnych
    http://razooma-net.livejournal.com/14405.html
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 20-03-2011 o 12:13 Powód: Automerged Doublepost

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów