-
Andrey Razumowski w Polsce. Warsztaty - Projekt "Mleko"
Witam
W imieniu Andreja i Studia Forma mam przyjemność zaprosić Was na warsztaty Anderja Razumowskiego w Warszawie.
Zdjecia Andreja chyba wszyscy znają a projekt "Mleko" był nieraz komentowany na forum. Teraz każdy bedzie mógł osobiście poznać warsztat tych zdjęć oraz nauczyć sie tworzyć podobne koncepty,
Terminy dwudniowych warsztatów:
Projekt "Mleko" 9,10 czerwca
Projekt "Fotografia kreatywna" 12,13 czerwca
Gdyby jednak Ktoś nie znał pf Andreja prosże zerknąć tu:
http://www.razooma.net/projects/milk/
Prawda że znacie? ;p)
Dokładny opis, cena, rezerwacje poprzez stronę naszego studia zakładka WARSZTATY
http://www.formastudio.kei.pl/
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania odnośnie uczestnictwa oraz przekaże uczestnikom dalszy plan działań oraz zasady uczestnictwa w późniejszych Photo Battle Games
-
Tematem zajęc 9-10 czerwca jest:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
NAtomiast 112-13 czerwca to szeroko pojęta fotografia kreatywna:
Ostatnio edytowane przez Canion ; 13-03-2010 o 11:03
Powód: Automerged Doublepost
-
Poniewaz padło pytanie o pakiet dwóch warsztatów wiec pozwolę sobie odpowiedzieć tu.
Oczywiście że przy uczestnictwie w na obu terminach jest możliwość uzyskania stosownego rabatu. Dodam że dnia 11 czerwca, planujemy ciekawe spotkanie nt Jak realnie zarabiać na tym czego sie na warsztatach nauczyliśmy. i zapewniam że nie bedzie to seminarium o fotografii ślubnej. ;p)
-
Uprzejmie prosze o kontakt osoby które rezerwowały terminy a jeszcze nie otrzymały wiadomości z instrukcją "rezerwacji" . Przypominam że uczestnictwo na obu terminach to duży rabat, oraz że zajęcia w dniu 11 czerwca pt: " jak zarobić na nabytej wiedzy" są dla uczestników warsztatów oczywiście bezpłatne.
-odpowiem na jeszcze jedno pytanie. Niestety Andrej ma rozpisane już warsztaty na cały 2010 rok wiec nie ma możliwości zorganizowania kolejnych edycji w innych miastach Polski. Mam nadzieję że uda sie wygospodarować jeszcze choć jeden termin na jesień 2010 dla tych którzy z różnych powodów nie mogą uczestniczyć w czerwcowych zajęciach.
-Photo BAttle Game które będą kontynuacją warsztatów bedą organizowane tylko dla grupy uczestników warsztatów . Bardzo proszę o nie przysyłanie "zainteresowania rezerwacją" dotycząca tylko battle Game.
-o wszelkie rabaty nabyte podczas współpracy ze studio FORMA prosze pytać na priv. jeśłi ktoś z Was np wynajmował studio i otrzymał zapewnienie o możliwych innych rabatach to oczywiście one obowiązują.:-D i mozna sie o nie upomnieć przy okazji warsztatów. Działa to także w drugą stronę. Uczestnicy warsztatów nabywają prawo do preferencyjnych cen wynajmu studia.
Dziękuję za uwagę
Tomek
-
fotograf
-
Kazdy sposób kontaktu z uczestnikami jest dobry. Ponadto sądzę że jeden skromny up tygodniowo nie jest nadużyciem i mieści sie w szeroko pojętych ramach tego działu forum.
-
fotograf
Tak jak wspomnialem - bylo to pytanie totalnie niemoderatorskie 
Pozdrawiam!
-
i fajnie. Zdaję sobie sprawę że warsztaty Andreja bardzo odbiegają od jakże popularnego w PL nurtu "ślubnego" . ale staramy sie, aby tematycznie były możliwie daleko od tego zagadnienia. są tu już spece od fotografii ślubnej , niech oni sie tym zajmuja. ja mam nadzieję że wizyta Andreja sprawi że może kilka osób zwróci uwagę na nowe możliwości i inne podejście do zawodu fotografa. uważam że to fajnie że jest wybór i każdy może znależć "swój fotograficzny kawałek podłogi" ,/"starsi" userzy pewnie pamiętają ten hit/
-
fotograf
Foty z tych warsztatow kretywnych sa odjechane - no i w koncu cos innego niz slubniaki
-
Mam nadzieje że zdjęcia z Warszawskiej edycji bedą jeszcze bardziej kreatywne. Projekt Mleko - tu jest wszystko jasne, natomiast na 12-13 szykujemy coś naprawdę kreatywnie odjechanego.
Uprawnienia umieszczania postów