Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Ef 2x III

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja powiem inaczej: jeśli TC 2x, to tylko do 300/2.8! Żadne inne szkło nie współpracuje tak dobrze z tym konwerterem (no, może 400/2.8). AF działa z każdą puszką, aberracje chromatyczne są praktycznie pomijalne (!), a rozdzielczość na poziomie dobrego egzemplarza zooma 100-400.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Tyle, że kupowanie za 2000, żeby po miesiącu szukać nabywcy za 1000 złotych, to dla mnie trochę droga zabawa. Jeśli ktoś miałby jakieś propozycje w tym względzie, to mogę dołożyć się nieco finansowo lub organizacyjnie.
    ja mam propozycję: jak się pobawisz kupię od ciebie nie za 1000, a za 1200.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dam 1250

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przebijam, 1350
    Sprawdzałem, w HK wychodzi na nasze 1250, z tym, że dla mnie chwilowo nieosiągalny ten kierunek.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dla mnie o tyle ważne, łapię się na tym, że ostatnio 80% fotek robię z TC 2x. Stąd też nawet wystawiłem ofertę zamiany 300/2.8 na 500/4. Choć ten dodatkowy kilogram łatwo mi przez kręgosłup nie przejdzie, o cenie nie wspominając.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 04-03-2011 o 17:23 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Po 1 m-cu w stanie "sklepowym" dam 1400 :-)

Domyślnie

witam
    Servo sprawdzone na hopie i nie widać różnicy miedzy szkłem z i bez - te same błędy .

Jak poskładam kompa do kupy w poniedziałek to mogę podesłać parę rawow 200+ mk3 z rajdu powiem ze dobrze się zachowywał , mam nawet parę prawie hardcorowych prosto pod słonce - gdzie szkło gubiło kontrast ale 400mm jest przyjemnie i szansa przeżycia większa w razie jakiejś draki

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeszcze się zastanawiam, decyzję podejmę do końca tygodnia. Konkurentem jest... 600d. Wbrew pozorom rozchodzi się o całkiem podobną funkcjonalność (digital zoom 3x). Muszę rozważyć ile będę robić zdjęć, a ile filmów...

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    witam
    Servo sprawdzone na hopie i nie widać różnicy miedzy szkłem z i bez - te same błędy .

Jak poskładam kompa do kupy w poniedziałek to mogę podesłać parę rawow 200+ mk3 z rajdu powiem ze dobrze się zachowywał , mam nawet parę prawie hardcorowych prosto pod słonce - gdzie szkło gubiło kontrast ale 400mm jest przyjemnie i szansa przeżycia większa w razie jakiejś draki

Darek
    czeeekaaamy :>
    m.in. dzieki Tobie zaczynam powoli stwierdzac, ze najlepszym zestawem do sportu bedzie 200/2.0 z zestawem TC

Domyślnie

prosze bardzo
    wysokie iso wiec nie plakac

200mm + ex x2 + polar :P

http://hotfile.com/dl/109519473/3e70fae/400mm.rar.html

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ok, poszlo
    Ostatnio edytowane przez Andrus ; 10-03-2011 o 00:16 Powód: Automerged Doublepost

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów